Aanbod

Wil je de klantgerichtheid, innovatie, beweging en zelfredzaamheid in je organisatie aanwakkeren? Verlang jij naar meer bevlogenheid, samenwerking, creativiteit en productiviteit? Ben je benieuwd hoe je dit het beste kunt aanpakken?

De wereld om ons heen verandert in rap tempo. De samenleving en economie worden horizontaler en de kracht van netwerken neemt toe. Verticale organisatiestructuren en klassieke communicatiepatronen staan ter discussie. De trend is meer aandacht voor verbinding, wendbaarheid en autonomie. We transformeren van een mechanische naar een organische werkwijze. Dat vraagt een andere manier van leidinggeven en organiseren dan we gewend zijn:

  • van dicteren naar voorwaarden scheppen,
  • van concurreren naar samenwerken,
  • en van afhankelijkheid creëren naar autonomie vergroten.

In de natuur heeft het organisme dat zich het beste aan kan passen, goede verbindingen weet te leggen en zichzelf reproduceert de grootste overlevingskansen. Daar kunnen we veel van leren. Transformatio cultiveert jouw vermorgen als moderne leider om de bevlogenheid, productiviteit en winstgevendheid te vergroten.

Op drie niveaus:

  1. Individuele ontwikkeling
  2. Team ontwikkeling
  3. Organisatie ontwikkeling

 

“When you’re finished changing, you’re finished.” (Benjamin Franklin)

Laat je inspireren!

Sluit je ook aan bij de snelgroeiende groep van moderne leiders en ontvang 6-8 keer per jaar de inspiratie-mail met tips & strategieën over organisch leiderschap die de bevlogenheid, productiviteit en winstgevendheid vergroten.

Gefeliciteerd met je inschrijving. Zie je mailbox voor de bevestigingsmail.

Share This