Aanbod

Wil je de klantgerichtheid, wendbaarheid en zelfredzaamheid in je organisatie aanwakkeren? Verlang jij naar meer bevlogenheid, productiviteit en winst? Ben je benieuwd hoe je dit het beste kunt aanpakken?

Dat de wereld om ons heen in een rap tempo verandert is algemeen bekend. De samenleving en economie worden horizontaler en de kracht van netwerken neemt toe. Verticale organisatiestructuren en klassieke communicatiepatronen staan ter discussie. We transformeren van een mechanische naar een organische werkwijze. De trend is meer aandacht voor verbinding, wendbaarheid en autonomie.  

Wat betekent dit voor de manier waarop je leiding geeft? Wat is ervoor nodig om jouw organisatie wendbaarder, zelfredzamer en winstgevender te laten worden? Hoe kun je het leiderschap in andere mensen aanwakkeren?

In de natuur heeft het organisme dat zich het beste aan kan passen, goede verbindingen weet te leggen en zichzelf reproduceert de grootste overlevingskansen. Daar kunnen we veel van leren. Transformatio cultiveert jouw vermorgen als moderne leider of ondernemer om de bevlogenheid, productiviteit en winstgevendheid te vergroten.

Op drie niveaus:

  1. Individuele ontwikkeling
  2. Team ontwikkeling
  3. Organisatie ontwikkeling

 

Nieuw boek

Ontdek de kracht van organisch leiderschap.

Informatiemap

Download de informatiemap en verken het aanbod van Transformatio

“When you’re finished changing, you’re finished.” (Benjamin Franklin)

Laat je inspireren!

Sluit je ook aan bij de snelgroeiende groep van moderne leiders en ondernemers. Ontvang 6x per jaar de inspiratie-mail en ontdek hoe je de bevlogenheid, productiviteit en winstgevendheid kunt vergroten.

Gefeliciteerd met je inschrijving. Zie je mailbox voor de bevestigingsmail.

Share This