Aanbod

Wil je de klantgerichtheid, wendbaarheid en zelfredzaamheid in je organisatie aanwakkeren? Verlang jij naar meer bevlogenheid, productiviteit en winst? Ben je benieuwd hoe je dit het beste kunt aanpakken?

Dat de wereld om ons heen in een rap tempo verandert is algemeen bekend. De samenleving en economie worden horizontaler en de kracht van netwerken neemt toe. Verticale organisatiestructuren en klassieke communicatiepatronen staan ter discussie. We transformeren van een mechanische naar een organische werkwijze. De trend is meer aandacht voor verbinding, wendbaarheid en autonomie.  

Wat betekent dit voor de manier waarop je leiding geeft? Wat is ervoor nodig om jouw organisatie wendbaarder, zelfredzamer en winstgevender te laten worden? Hoe kun je het leiderschap in andere mensen aanwakkeren?

In de natuur heeft het organisme dat zich het beste aan kan passen, goede verbindingen weet te leggen en zichzelf reproduceert de grootste overlevingskansen. Daar kunnen we veel van leren. Transformatio cultiveert jouw vermorgen als moderne leider of ondernemer om de bevlogenheid, productiviteit en winstgevendheid te vergroten. Op drie niveaus:

Individuele ontwikkeling

Wanneer je weet wie je bent, wat je kunt en wat je wilt kun je vanuit zelfvertrouwen zaken in beweging brengen en betere resultaten boeken. Ben jij een moderne leider of ondernemer? Investeer in je persoonlijke ontwikkeling.

Team ontwikkeling

Een topteam worden en blijven verreist toewijding en discipline. Het is net als een goed huwelijk, je bent nooit klaar met eraan werken. Maak je deel uit van een management team, directie of bestuur? Breng het beste naar boven in je collega’s en jezelf.

Organisatie ontwikkeling

Klantvragen en behoeften van medewerkers veranderen zo snel dat de traditionele manier van werken tekort schiet. Dit vraagt een andere manier van leidinggeven dan we gewend zijn. Ben jij directeur of bestuurder? Bouw een toekomstbestendige organisatie.

 

Nieuw boek

Ervaar de kracht van organisch leiderschap.

Informatiemap

Download de informatiemap en verken het aanbod van Transformatio

“When you’re finished changing, you’re finished.” (Benjamin Franklin)

Laat je inspireren!

Sluit je ook aan bij de snelgroeiende groep van moderne leiders en ondernemers. Ontvang 6x per jaar de inspiratie-mail en ontdek hoe je de bevlogenheid, creativiteit, productiviteit en winstgevendheid kunt vergroten.

Gefeliciteerd met je inschrijving. Zie je mailbox voor de bevestigingsmail.

Share This