Trajecten van Transformatio

Transformatio biedt inspirerende verandertrajecten voor ondernemers, bestuurders, directeuren, managers of (team)coaches van dienstverlenende bedrijven die:

  • Hun organisatie willen transformeren naar meer verbinding, wendbaarheid en zelforganisatie
  • Het potentieel in hun organisatie beter willen leren benutten
  • Willen investeren in hun leidinggevende kwaliteiten

Kenmerken

  • Alle trajecten worden samen met u ontwikkeld, zijn gebaseerd op actuele inzichten en leiden tot duurzame resultaten. Kortom: Transformatio levert altijd maatwerk en geen kant-en-klare programma’s.
  • De sociale en fysieke (werk)omgeving is een vaak onderschatte factor bij training & coaching waardoor het rendement van de investering tegenvalt. Door deelnemers te helpen bij het veranderen van hun gedrag én hun omgeving, wordt de zogeheten ‘return on investment’ flink verhoogd.
  • Door de juiste combinatie tussen workshops (inzicht en oplossingen genereren) training (oefening baart kunst) en coaching (verdieping op individueel of team niveau) is Transformatio uw partner bij het realiseren van duurzame resultaatverbeteringen.

Aanpak

In drie stappen wordt u geholpen om richting te bepalen, de voorwaarden voor groei te ontdekken en de houding en vaardigheden aan te leren die cruciaal zijn voor succes:

1. Inspiratie: “Het beste in mensen naar boven brengen…
2. Innovatie: …door het vernieuwen van de werkomgeving,
3. Implementatie: zodat er nieuwe visie en gewoontegedrag ontstaat”.

Inspirerende voorbeelden

Hieronder staan een aantal prikkelende voorbeelden van trajecten die samen met klanten werden ontwikkeld om het beste in mensen naar boven te brengen. Laat u inspireren!

Managementtraining

Laat je inspireren!

Sluit je ook aan bij de snelgroeiende groep van moderne leiders en doe je voordeel met tips & strategieën over organisch leiderschap die de bevlogenheid, productiviteit en winstgevendheid vergroten.

Gefeliciteerd met je inschrijving. Zie je mailbox voor de bevestigingsmail.

Share This