Groeien in persoonlijk leiderschap

Wilt u meer waarde leren toevoegen door uw DNA te versterken? Wilt u in twee dagen uw impact vergroten? 

Vrijwel iedereen die een bezielende carrière nastreeft kent gevoelens van verlangen of onrust. Gestimuleerd door veranderingen in onszelf of onze omgeving vragen we ons wat onze toegevoegde waarde is. Dit kan een volgende stap zijn in een carrière, maar ook het zoeken naar een antwoord op de vraag ‘Kom ik wel tot mijn recht?’ of ‘Wie ben ik?’. Soms kijkt u terug op uw leven en denkt u: ‘Is dit het nu?’ of juist vooruit met de vraag ‘Hoe kom ik verder?’ of ‘Ben ik wel op de goede weg?’.

Aandacht voor wat er niet deugt

U bent niet de enige met deze vragen. Uit onderzoek van het Amerikaanse onderzoeksinstituut Gallup blijkt dat minder dan 20% van de mensen het idee heeft dat zij dagelijks gebruik maken van hun sterke punten. Het probleem is dat we geneigd zijn om meer aandacht te besteden aan onze zwakheden dan onze kwaliteiten. Deze benadering kost veel energie en zorgt ervoor dat we minder voldoening ervaren. Daarnaast weten veel mensen niet wat hun sterke punten zijn en hoe ze hierin kunnen groeien.

Vergroot uw impact!

Herkent u zich in de bovenstaande vragen? Verlangt u ernaar om uw impact te vergroten? Tijdens deze tweedaagse krijgt u inzicht in wat echt belangrijk voor u is en hoe u wegen kunt vinden om daarnaar te leven.

Onderwerpen

U leert hoe u uw impact kunt vergroten door de focus te verleggen van WAT u doet naar WAAROM u het doet. Hiervoor gebruiken we o.a. het DNA-model©, dit staat voor:

Droom (datgene wat u bijdraagt vanuit wie u bent)
Netwerk (de context waarbinnen u dit doet)
Actie (de zichtbare resultaten van uw droom)

U leert hoe u uw Droom via uw Netwerk om kunt zetten in Actie: wat motiveert mij diep vanbinnen, waar ligt mijn natuurlijke kracht, hoe kan ik vanuit mijn passies een waardevolle bijdrage leveren?

Doelgroep

 • U wilt graag meer waarde toevoegen aan uw omgeving
 • U wilt bewust(er) vorm geven aan een duurzame carrière
 • U streeft naar meer zelfvertrouwen, voldoening en impact
 • U wilt betere resultaten boeken met uw team of organisatie

Resultaat

 • Meer inzicht in wie u bent en wat belangrijk voor u is
 • Betere balans tussen de dingen die u wilt en de dingen die u doet
 • Grotere verbinding met uw waarden en overtuigingen
 • Inzicht in wat u energie geeft en wat energie kost
 • Meer voldoening, waardering en resultaten
 • Krachtiger bijdrage aan uw eigen doelstellingen én die van de organisatie waar u werkt
 • Een groter zelfsturend vermogen

Praktische gegevens

Deze training is speciaal ontwikkelt voor groepen van 6-10 deelnemers. Bij meer dan tien deelnemers werken we met twee trainers. Natuurlijk is het ook mogelijk om deze tweedaagse te combineren met een aantal coachingsgesprekken om te voorkomen dat de ’waan van de dag’ u terugtrekt in oud gedrag.

Heeft u interesse om deze training binnen uw bedrijf / organisatie aan te bieden of wilt u weten wanneer de volgende open training wordt gehouden? Neem dan contact op met:

Ronald van der Molen (06-26920090) of vul de reactiecoupon in.

“Wat voor ons ligt en achter ons ligt is niets vergeleken met wat in ons ligt” 

Laat je inspireren!

Sluit je ook aan bij de snelgroeiende groep van moderne leiders en ontvang 6-8 keer per jaar de inspiratie-mail met tips & strategieën over organisch leiderschap die de bevlogenheid, productiviteit en winstgevendheid vergroten.

Gefeliciteerd met je inschrijving. Zie je mailbox voor de bevestigingsmail.

Share This