Individuele ontwikkeling

Verlang je naar meer bevlogenheid, verbinding en productiviteit? Wil je excellent leiderschap / ondernemerschap ontwikkelen? Ben je op zoek naar nieuwe benaderingen om veranderingen of transformaties te faciliteren?

Steeds meer moderne leiders (directeuren, ondernemers, managers en teamcoaches) ontdekken het nut van coaching. Deze vorm van persoonlijke begeleiding is een uiterst doeltreffende manier om potentiële kwaliteiten vrij te maken zodat je beter gaat presteren. 

Dit kan een volgende stap zijn in een carrière, het aanleren van een bepaalde vaardigheid, maar ook het zoeken naar een antwoord op de vraag: ‘Kom ik wel tot mijn recht?’ of ‘Wie ben ik?’. Soms kijk je terug op je leven en denk je: ‘Is dit het nu?’ of juist vooruit met de vraag: ‘Hoe kom ik verder?’ of ‘Ben ik wel op de goede weg?’. Kortom vanuit een gevoel van onrust of verlangen. 

 

Aspecten van coaching

Coaching via Transformatio is een vorm van persoonlijke begeleiding (over het algemeen via één op één gesprekken) die gericht is op het stimuleren van je prestaties én je ontwikkeling. Daarbij horen een aantal aspecten:

  • jou begeleiden bij de ontdekkingsreis om het maximale uit jezelf te halen (het leren bevorderen);
  • het wegnemen van frustraties en obstakels (om tot inzichten te komen);
  • confronteren, aanmoedigen en prikkelen (zodat gewenst gedrag wordt gestimuleerd);
  • harmonie brengen in jouw ambities en die van de organisatie.

Desgewenst kan ik verschillende assesments en testen inzetten, zoals Strengthfinder, Ixly Toolkit, Duurzame Inzetbaarheid Scan, Loopbaan Scan, FlagPage en op maat gemaakte 360° analyses. 

 

Veelgehoorde vraagstukken

  • Hoe zet ik de volgende stap in mijn ontwikkeling?
  • Hoe breng ik het beste in mensen naar boven?
  • Hoe leer ik om me sneller met anderen te verbinden zodat de samenwerking verbetert?
  • Hoe ontwikkel ik nieuwe benaderingen om de organisatie te laten veranderen of verbeteren?
  • Hoe til ik mijn onderneming naar een hoger niveau? 
  • Hoe draag ik de eindverantwoordelijkheid van mijn bedrijf succesvol over?

Op deze pagina vind je een aantal prikkelende voorbeelden van trajecten die samen met klanten werden ontwikkeld. Laat je inspireren! Wil je meer informatie over de mogelijkheden, werkwijze en investering?

Video: Vlooien trainen

Wel eens vlooien getraind? Dit is hoe het werkt. Je neemt een potje vol vlooien met een deksel erop een kleine gaatjes voor de lucht. Je kijkt naar de vlooien en ziet dat ze non-stop tegen de deksel springen. Continu rammen ze met forse snelheid tegen het plafond. Naar menselijke maatstaven ongeveer 40 kilometer per uur. Een bijzonder pijnlijk en zinloos proces. Na die twee dagen ga je iets ontdekken…

Na een aantal zeer goede gesprekken heb ik inzicht gekregen in wie ik ben, wat ik kan en waar ik passie voor heb. Ik ben beter geworden in het geven van complimenten, het ontvangen van feedback en mijn communicatieve vaardigheden zijn toegenomen. Ronald zijn parate kennis is van hoog niveau en de VIP dag was een zeer goede afsluiting van het coachingstraject.

André Boekestijn

Financieel directeur, Rainbow Paprika Telers

Door dit coachingstraject ben ik een betere coach geworden. Ik kan mijn klanten beter van dienst zijn. Met als resultaat dat ik klanten met minder gesprekken verder op weg kan helpen. Hierdoor heb ik de stap naar kwaliteitscoach kunnen maken. Ronald haalt het beste in je naar boven door rake vragen te stellen. Hij doet dit heel zorgvuldig en met veel enthousiasme. Hij heeft veel skills en dat maakt de gesprekken afwisselend en inspirerend. Mareille de Rooij

Financieel Coach, Gemeente Den Haag

Ik heb Ronald leren kennen als een uitstekende, integere en creatieve coach met oog voor detail. Het coachingstraject heeft mij meer over mij zelf geleerd. Hierdoor is er een betere balans tussen mijn leidinggevende en operationele verantwoordelijkheden ontstaan. Gevolg is dat ik meer tijd heb om weer te doen wat ik leuk vind: ondernemen met mensen! 

Henrico van der Hoek

Directeur, Van Der Hoek Technische Groothandel

“Zaai een gedachte, oogst een daad. Zaai een daad, oogst een gewoonte. Zaai een gewoonte, oogst een karakter. Zaai een karakter, oogst een bestemming.” (E. Stanley Jones)

Laat je inspireren!

Sluit je ook aan bij de snelgroeiende groep van moderne leiders en ondernemers. Ontvang 6x per jaar de inspiratie-mail en ontdek hoe je de bevlogenheid, productiviteit en winstgevendheid kunt vergroten.

Gefeliciteerd met je inschrijving. Zie je mailbox voor de bevestigingsmail.

Share This