Inspiratie

De meeste organisaties en bedrijven worden gedreven door een droom, een visie, de wens om een bijdrage te leveren. Maar hoe zet je deze droom op eigentijdse wijze om in actie? Hoe reageer je op ingrijpende veranderingen? Welke waarden zijn in dit proces bepalend? Wat doe je om het talent in de organisatie optimaal te activeren?

Ik geloof dat het beste niet voor je ligt of achter je, maar in je. Het hoeft er alleen nog uit te komen. Daarvoor is soms een metamorfose nodig. In de natuur zorgen veranderingen, bijvoorbeeld in de seizoenen, ervoor dat dieren en bomen de metamorfose doormaken die nodig is. Daar kunnen we veel van leren. Daarom gebruik ik lessen uit de natuur om leiders te helpen anders naar hun vak te kijken. Laat je inspireren!

Inspiratie-mail

Wil je een betere leidinggevende worden? Sluit je aan bij de snelgroeiende groep van moderne leiders ontvang voortaan het laatste nieuws op het gebied van organisch leiderschap. De artikelen uit deze inspiratie-mail worden regelmatig gepubliceerd op: ManagementTeam, ManagementImpact, Managersonline en HR Praktijk.

Onderzoek

In 2017 en 2018 onderzoek ik tien bedrijven en instellingen die hun organisatie fors platter maken en inzetten op wendbaarheid en zelfsturing. De resultaten van dit kwalitatieve onderzoek worden opgetekend in een nieuw boek. Mijn begeleider is Willem van Rhenen, professor Engagement & Productivity bij Nyenrode. 

Metamorfose

Leiding geven aan anderen begint met leiding geven aan jezelf. Het DNA-model© heeft al duizenden mensen geholpen bij het formuleren van een antwoord op de vragen ‘Wie ben ik?’, ‘Wat wil ik?’ en ‘Wat kan ik?’. De letters DNA staan voor Droom, Netwerk en Aan de slag! Lees de sneakpreview of bestel het e-book voor slechts € 8,00

“Kennis op zich heeft weinig waarde, slechts wanneer we haar toepassen geeft zij ons rijkdom.”

Laat je inspireren!

Sluit je ook aan bij de snelgroeiende groep van moderne leiders en ontvang 6-8 keer per jaar de inspiratie-mail met tips & strategieën over organisch leiderschap die de bevlogenheid, productiviteit en winstgevendheid vergroten.

Gefeliciteerd met je inschrijving. Zie je mailbox voor de bevestigingsmail.

Share This