Inspiratie

De meeste organisaties en bedrijven worden gedreven door een droom, een visie, de wens om een bijdrage te leveren. Maar hoe zet je deze droom op eigentijdse wijze om in actie? Hoe reageer je op ingrijpende veranderingen? Welke waarden zijn in dit proces bepalend? Wat doe je om het talent in de organisatie optimaal te activeren?

Ik geloof dat het beste niet voor je ligt of achter je, maar in je. Het hoeft er alleen nog uit te komen. Daarvoor is soms een metamorfose nodig. In de natuur zorgen veranderingen, bijvoorbeeld in de seizoenen, ervoor dat dieren en bomen de metamorfose doormaken die nodig is. Daar kunnen we veel van leren. Daarom gebruik ik lessen uit de natuur om leiders te helpen anders naar hun vak te kijken. Laat je inspireren!

Inspiratie-mail

Wil je een betere leidinggevende worden? Sluit je ook aan bij de snelgroeiende groep van moderne leiders en ondernemers. Ontvang zo’n 6x per jaar de inspiratie-mail over organisch leiderschap. Ontdek hoe je de bevlogenheid, productiviteit en winstgevendheid kunt vergroten. 

Onderzoek

In 2017 en 2018 heb ik tien bedrijven en instellingen onderzocht die hun organisatie fors platter maken en inzetten op wendbaarheid en zelforganisatie. De resultaten van dit kwalitatieve onderzoek worden opgetekend in een nieuw boek. Mijn begeleider was Willem van Rhenen, professor Engagement & Productivity bij Nyenrode. 

Metamorfose

Leiding geven aan anderen begint met leiding geven aan jezelf. Het DNA-model© heeft al duizenden mensen geholpen bij het formuleren van een antwoord op de vragen ‘Wie ben ik?’, ‘Wat wil ik?’ en ‘Wat kan ik?’. De letters DNA staan voor Droom, Netwerk en Aan de slag! Lees de sneakpreview of bestel het e-book voor slechts € 8,00

Nieuw boek

Ervaar de kracht van organisch leiderschap.

Informatiemap

Download de informatiemap en verken het aanbod van Transformatio

“Kennis op zich heeft weinig waarde, slechts wanneer we haar toepassen geeft zij ons rijkdom.”

Laat je inspireren!

Sluit je aan bij de snelgroeiende groep van moderne leiders. Ontvang 6x per jaar de beste tips en strategieën over bevlogenheid, sociale innovatie, zelfsturing en gedragsverandering. Ervaar de kracht van organisch leiderschap. 

Gefeliciteerd met je inschrijving. Zie je mailbox voor de bevestigingsmail.

Share This