OKR instructievideo

OKR is een eenvoudige planningstechniek die gebruikt wordt door bedrijven zoals Google, Facebook, LinkedIn en Spotify gebruikt. OKR staat voor objectives en key results, oftewel: doelen en kernresultaten. De bedoeling is om kortcyclisch doelen te stellen (bijvoorbeeld eens per kwartaal) en alle inspanningen te richten naar deze doelen. Het is een eenvoudige en intuïtieve aanpak die verbeteringen zichtbaar en uitvoerbaar maakt.

Beweging stimuleren

Wil je de beweging naar meer organische vormen van samenwerken en leidinggeven stimuleren? Gebruik dan de hashtag #organischleiderschap. Zo kunnen we samen nog meer mensen inspireren om de kracht van organisch leiderschap te ontdekken.

Wil je een ervaring delen over wat je hebt meegemaakt tijdens het toepassen van de lessen uit dit boek? Ben je op zoek naar een spreker, organisatieadviseur of leiderschapscoach? Wil je meerdere exemplaren van het boek bestellen?

Nieuw boek

Ervaar de kracht van organisch leiderschap.

Informatiemap

Download de informatiemap en verken het aanbod van Transformatio

Laat je inspireren!

Wil je een betere leider worden? Laat je 6x per jaar gratis inspireren en ervaar de kracht organisch leiderschap. Ontdek hoe je de bevlogenheid, creativiteit, klanttevredenheid en winst in jouw organisatie kunt vergroten.

Gefeliciteerd met je inschrijving. Zie je mailbox voor de bevestigingsmail.

Share This