Inspirerende spreker nodig?

Ben je op zoek naar een prikkelende spreker voor je conferentie, studiedag, congres, kick-off, ontwikkelingsprogramma of bijeenkomst? Regelmatig verzorg ik keynotes, lezingen, seminars en workshops voor groepen van 5 tot 5000 deelnemers.

De afgelopen jaren had ik de eer om duizenden mensen te mogen inspireren met mijn presentaties en trajecten. Wat ik vaak terug hoor is dat mensen waarderen hoe ik hen in beweging breng en complexe materie weet te vertalen naar praktische en persoonlijke toepassingen. 

De rode draad? Energieke en uitdagende sessies waarbij het publiek op het puntje van de stoel zit. Met vernieuwende inzichten, praktische voorbeelden, humor en originele oefeningen die tot nadenken stemmen en mooie resultaten opleveren. 

Als vaste columnist van ManagementTeam.nl, ManagementImpact, Managersonline.nl en HR Praktijk mag ik jaarlijks tienduizenden leiders, ondernemers, bestuurders, directueren, managers en teamcoaches inspireren. 

 

Waar gaan de presentaties over?

Door de jaren heen heb ik over tal van onderwerpen gesproken. De rode draad: effectief leidinggeven aan jezelf en aan anderen. Veelgehoorde vraagstukken in mijn presentaties zijn.

 • Hoe breng je het beste naar boven in mensen?
 • Hoe bouw je een toekomstbestendige organisatie waar mensen floreren?
 • Hoe kun je bevlogenheid, productiviteit en winst cultiveren?
 • Hoe stimuleer je als moderne leider meer verbinding, wendbaarheid en autonomie?
 • Hoe wakker je ondernemerschap, creativiteit en zelfredzaamheid in je organisatie aan?
 • Hoe werk je prettig en doelgericht samen als zelforganiserend team?

 

Hoe beschrijven anderen mij?

 • Vernieuwend en creatief: iedere presentatie is maatwerk en afgestemd op de actuele behoefte van de deelnemers en jouw organisatie
 • Inspirerend en enthousiast: brengt zaken in beweging en daarbij gaan plezier & prestaties hand in hand
 • Prettig eisend: stimuleert deelnemers om in actie te komen en duurzame resultaten te boeken
 • Eenvoudig en integer: weet complexe zaken terug te brengen tot de kern
 • Aandacht voor zingeving: boort spirituele (joods-christelijke) bronnen aan en vergroot zo de innerlijke rijkdom

 

Tarieven?

 • Presentaties (45 – 90 minuten): € 1250,-
 • Seminars en workshops van een dagdeel: € 1750,-
 • Optioneel: Voorbespreking op locatie: € 500,-

De genoemde bedragen zijn inclusief voorbereiding, reiskosten, reistijd (binnen een straal van 50 kilometer) & telefonisch vooroverleg en exclusief 21% BTW.

 

Reacties van deelnemers

“Zeer interessant en leerzaam met goede nadenkers over leiderschap.” (Johan)

“Lekker praktisch, de tips kon ik direct de volgende dag toepassen.” (Paul)

“Hartelijk bedankt voor de workshop het was een eyeopener! Niet WAT ik ben maar WIE ik ben…” (Marijke)

“Dank je wel voor de snoei-oefening, die heeft me echt geholpen om minder energie te laten weglekken.” (Bea)

 

Boekingen

Voor meer informatie over de mogelijkheden, boekingen en data kun je het beste contact opnemen via +31 (0)6-26920090. Laat zo nodig een bericht achter. Houd er rekening mee dat mijn agenda enkele maanden van tevoren is volgeboekt.

Ronald heeft op enthousiaste en interactieve wijze een presentatie verzorgd voor 90 HR medewerkers over beïnvloeding en communicatie. Dit seminar maakte onderdeel uit van ons verandertraject naar zelforganisatie en heeft zeker bijgedragen aan bewustwording bij de medewerkers. René van der Boor

Locatiemanager HRM Shared Service Center, UWV

Ronald verzorgde een enerverende workshop voor ons team. Met veel energie, plezier en diepgang heeft hij iedereen uitgedaagd om eens met een frisse blik naar zichzelf én de ander te kijken. Leuk en inspirerend! Marco van der Straten

Hoofd marketing & communicatie, EO

Ronald’s passie en enthousiasme werken zeer aanstekelijk. Hij boeit en inspireert op ontwapenende wijze, waardoor niet participeren geen optie is. Ronald weet waar hij het over heeft en kan dat overtuigend overbrengen. Hij heeft mijn verwachtingen ruimschoots overtroffen. Mark van Oosten

Directeur, Kamer van Koophandel Westland

Ik heb Ronald ingehuurd voor het Nationale Coachseminar. Hij heeft een ontspannen en prikkelende stijl van communiceren en weet daarmee deelnemers aan te moedigen tot reflectie en verwerking. Bart Broekman

CEO, CC Excellence

“Wanneer je een schip wil bouwen, trommel dan geen mensen bij elkaar om hout te verzamelen, gereedschappen klaar te leggen, taken te verdelen en het arbeidsproces in te delen, maar leer de mensen te verlangen naar de grote, eindeloze zee.” (A. de Saint-Exupéry) 

Laat je inspireren!

Sluit je ook aan bij de snelgroeiende groep van moderne leiders en ondernemers. Ontvang 6x per jaar de inspiratie-mail en ontdek hoe je de bevlogenheid, productiviteit en winstgevendheid kunt vergroten.

Gefeliciteerd met je inschrijving. Zie je mailbox voor de bevestigingsmail.

Share This