Inspirerende spreker nodig?

Ben je op zoek naar een inspirerende spreker of workshopleider voor je conferentie, congres, event, masterclass, kick-off, seminar of bijeenkomst? Ronald van der Molen staat met regelmaat op allerlei podia in binnen- en buitenland. Hij geniet ervan om keynotes en workshops te verzorgen over: organisch leiderschap, bevlogenheid, sociale innovatie, zelfsturing en gedragsverandering.

Ronald heeft een verfrissende en mensgerichte kijk op organiseren en leidinggeven. Hij combineert de beste inzichten uit de wetenschap en praktijk met als doel dat mensen gaan floreren. Opdrachtgevers roemen hem om zijn inspiratie, creativiteit, humor en scherpe analyses.

Wat kun je verwachten? Energieke en uitdagende sessies waarbij het publiek op het puntje van de stoel zit. Met vernieuwende inzichten, praktische voorbeelden en originele oefeningen die tot nadenken stemmen en duurzame resultaten opleveren.

Foto: Remco van Vondelen.

Waar gaan de presentaties over?

Door de jaren heen heeft Ronald over tal van onderwerpen gesproken. Veelgehoorde vraagstukken in zijn presentaties zijn:

 • Hoe reageer je op ingrijpende veranderingen in de markt?
 • Hoe bouw je een toekomstbestendig bedrijf waar mensen floreren?
 • Hoe verander je op vernieuwende wijze zodat je mensen positief verrast? 
 • Hoe stimuleer je als moderne leider meer verbinding, wendbaarheid en autonomie?
 • Hoe wakker je ondernemerschap, creativiteit en zelfredzaamheid in je organisatie aan?
 • Hoe bouw je succesvolle zelfsturende teams?

 

Boekingen

Voor meer informatie over de investering, mogelijkheden, boekingen en data kun je het beste contact opnemen via +31 (0)6-26920090. Laat zo nodig een bericht achter. Houd er rekening mee dat Ronald zijn agenda enkele maanden van tevoren is volgeboekt.

 

Hoe beschrijven anderen Ronald?

 • Vernieuwend en creatief: iedere presentatie is maatwerk en afgestemd op de actuele behoefte van de deelnemers en jouw organisatie
 • Inspirerend en enthousiast: brengt zaken in beweging en daarbij gaan plezier & prestaties hand in hand
 • Prettig eisend: stimuleert deelnemers om in actie te komen en duurzame resultaten te boeken
 • Eenvoudig en integer: weet complexe zaken terug te brengen tot de kern
 • Aandacht voor zingeving: boort spirituele (joods-christelijke) bronnen aan en vergroot zo de innerlijke rijkdom
 • Vernieuwend en creatief 80% 80%
 • Inspirerend 95% 95%
 • Prettig eisend 85% 85%
 • Eenvoudig en integer 90% 90%
 • Aandacht voor bezieling 75% 75%

Ronald gaf ons team een goede boost met zijn rake analyses en interessante feiten over bevlogenheid.

Hassan Tagi

Founder en CEO , ItaQ en Showbird

Ons team had na een ingrijpende reorganisatie een moment van reflectie en oriëntatie op de toekomst nodig. Ronald verzorgde een mooie workshop waarin hij met heldere overzichten, diepgang en humor iedereen betrok bij het bouwen aan een gezamenlijk visie en richting. Leuk, leerzaam en inspirerend voor ons allemaal.

Anneke van Dijk

Uitgever, Management Impact

Ronald heeft op enthousiaste en interactieve wijze een presentatie verzorgd voor 90 HR medewerkers over beïnvloeding en communicatie. Dit seminar maakte onderdeel uit van ons verandertraject naar zelforganisatie en heeft zeker bijgedragen aan bewustwording bij de medewerkers.

René van der Boor

Locatiemanager HRM Shared Service Center, UWV

Ronald verzorgde een enerverende workshop voor ons team. Met veel energie, plezier en diepgang heeft hij iedereen uitgedaagd om eens met een frisse blik naar zichzelf én de ander te kijken. Leuk en inspirerend! Marco van der Straten

Hoofd marketing & communicatie, EO

Ronald’s passie en enthousiasme werken zeer aanstekelijk. Hij boeit en inspireert op ontwapenende wijze, waardoor niet participeren geen optie is. Ronald weet waar hij het over heeft en kan dat overtuigend overbrengen. Hij heeft mijn verwachtingen ruimschoots overtroffen. Mark van Oosten

Directeur, Kamer van Koophandel Westland

“Wanneer je een schip wil bouwen, trommel dan geen mensen bij elkaar om hout te verzamelen, gereedschappen klaar te leggen, taken te verdelen en het arbeidsproces in te delen, maar leer de mensen te verlangen naar de grote, eindeloze zee.” (A. de Saint-Exupéry) 

Laat je inspireren!

Sluit je ook aan bij de snelgroeiende groep van moderne leiders en ondernemers. Ontvang 6x per jaar de inspiratie-mail en ontdek hoe je de bevlogenheid, creativiteit, productiviteit en winstgevendheid kunt vergroten.

Gefeliciteerd met je inschrijving. Zie je mailbox voor de bevestigingsmail.

Share This