Inspirerende spreker nodig?

Ben je op zoek naar een inspirerende spreker of workshopleider voor je conferentie, congres, event, masterclass, kick-off, seminar of bijeenkomst? Ronald van der Molen staat met regelmaat op allerlei podia in binnen- en buitenland.

De rode draad in zijn presentaties? Effectief leidinggeven aan jezelf en aan anderen in tijden van verandering. Ronald weet complexe zaken terug te brengen tot de kern en wordt geroemd om zijn inspiratie, creativiteit, humor en scherpe analyses.

Wat kun je verwachten? Energieke en uitdagende sessies waarbij het publiek op het puntje van de stoel zit. Met vernieuwende inzichten, praktische voorbeelden en originele oefeningen die tot nadenken stemmen en duurzame resultaten opleveren. 

Waar gaan de presentaties over?

Door de jaren heen heeft Ronald over tal van onderwerpen gesproken. Veelgehoorde vraagstukken in zijn presentaties zijn: 

 • Hoe reageer je op ingrijpende veranderingen in de markt?

 • Hoe verander je op vernieuwende wijze zodat je mensen positief verrast? 

 • Hoe bouw je een toekomstbestendig bedrijf waar mensen floreren?
 • Hoe stimuleer je als moderne leider meer verbinding, wendbaarheid en autonomie?
 • Hoe wakker je ondernemerschap, creativiteit en zelfredzaamheid in je organisatie aan?

Tarieven

 • Presentaties (45 – 90 minuten): € 1500,-
 • Seminars en workshops van een dagdeel: € 2000,-
 • Optioneel: voorbespreking op locatie: € 500,-

De genoemde bedragen zijn inclusief voorbereiding, reiskosten, reistijd (binnen een straal van 50 kilometer) & telefonisch vooroverleg en exclusief 21% BTW.

Reacties van deelnemers

“Zeer interessant en leerzaam met goede nadenkers over leiderschap.” (Johan)

“Lekker praktisch, de tips kon ik direct de volgende dag toepassen.” (Paul)

“Hartelijk bedankt voor de workshop het was een eyeopener! Niet WAT ik ben maar WIE ik ben…” (Marijke)

“Dank je wel voor de snoei-oefening, die heeft me echt geholpen om minder energie te laten weglekken.” (Bea)

Boekingen

Voor meer informatie over de mogelijkheden, boekingen en data kun je het beste contact opnemen via +31 (0)6-26920090. Laat zo nodig een bericht achter. Houd er rekening mee dat Ronald zijn agenda enkele maanden van tevoren is volgeboekt.

Foto: Remco van Vondelen.

Hoe beschrijven anderen Ronald?

 • Vernieuwend en creatief: iedere presentatie is maatwerk en afgestemd op de actuele behoefte van de deelnemers en jouw organisatie
 • Inspirerend en enthousiast: brengt zaken in beweging en daarbij gaan plezier & prestaties hand in hand
 • Prettig eisend: stimuleert deelnemers om in actie te komen en duurzame resultaten te boeken
 • Eenvoudig en integer: weet complexe zaken terug te brengen tot de kern
 • Aandacht voor zingeving: boort spirituele (joods-christelijke) bronnen aan en vergroot zo de innerlijke rijkdom
 • Vernieuwend en creatief 80%
 • Inspirerend 95%
 • Prettig eisend 85%
 • Eenvoudig en integer 90%
 • Aandacht voor zingeving 75%

Ons team had na een ingrijpende reorganisatie een moment van reflectie en oriëntatie op de toekomst nodig. Ronald verzorgde een mooie workshop waarin hij met heldere overzichten, diepgang en humor iedereen betrok bij het bouwen aan een gezamenlijk visie en richting. Leuk, leerzaam en inspirerend voor ons allemaal.

Anneke van Dijk

Uitgever, Management Impact

Ronald heeft op enthousiaste en interactieve wijze een presentatie verzorgd voor 90 HR medewerkers over beïnvloeding en communicatie. Dit seminar maakte onderdeel uit van ons verandertraject naar zelforganisatie en heeft zeker bijgedragen aan bewustwording bij de medewerkers.

René van der Boor

Locatiemanager HRM Shared Service Center, UWV

Ronald verzorgde een enerverende workshop voor ons team. Met veel energie, plezier en diepgang heeft hij iedereen uitgedaagd om eens met een frisse blik naar zichzelf én de ander te kijken. Leuk en inspirerend! Marco van der Straten

Hoofd marketing & communicatie, EO

Ronald’s passie en enthousiasme werken zeer aanstekelijk. Hij boeit en inspireert op ontwapenende wijze, waardoor niet participeren geen optie is. Ronald weet waar hij het over heeft en kan dat overtuigend overbrengen. Hij heeft mijn verwachtingen ruimschoots overtroffen. Mark van Oosten

Directeur, Kamer van Koophandel Westland

“Wanneer je een schip wil bouwen, trommel dan geen mensen bij elkaar om hout te verzamelen, gereedschappen klaar te leggen, taken te verdelen en het arbeidsproces in te delen, maar leer de mensen te verlangen naar de grote, eindeloze zee.” (A. de Saint-Exupéry) 

Laat je inspireren!

Sluit je ook aan bij de snelgroeiende groep van moderne leiders en ondernemers. Ontvang 6x per jaar de inspiratie-mail en activeer het potentieel in je organisatie.

Gefeliciteerd met je inschrijving. Zie je mailbox voor de bevestigingsmail.

Share This