Inspiratie-mail

Wil je een betere leidinggevende worden? Wil je jouw organisatie of team op een hoger niveau tillen? Heb je behoefte aan goede input op het gebied van organisch leiderschap met speciale aandacht voor autonomie, wendbaarheid en gedragsverandering?

Sluit je nu aan bij de snelgroeiende groep van leidinggevenden, ondernemers en teamcoaches en ontvang voortaan de beste tips en strategieën over organisch leiderschap in je mailbox.

Je ontvangt tussen de 6-8 keer per jaar een inspiratie-mail met tips, artikelen, video’s, de uitkomsten van het onderzoek naar organisch leiderschap en het aanbod van Transformatio.

De artikelen uit deze inspiratie-mail worden regelmatig gepubliceerd op websites zoals: Management TeamManagersonline en HR Praktijk.

Bekijk hier de vorige edities.

“Zaai een gedachte, oogst een daad. Zaai een daad, oogst een gewoonte. Zaai een gewoonte, oogst een karakter. Zaai een karakter, oogst een bestemming.” (E. Stanley Jones)

Laat je inspireren!

Sluit je ook aan bij de snelgroeiende groep van moderne leiders en doe je voordeel met tips & strategieën over organisch leiderschap die de bevlogenheid, productiviteit en winstgevendheid vergroten.

Gefeliciteerd met je inschrijving. Zie je mailbox voor de bevestigingsmail.

Share This