Wie ben jij?

Klanten die trajecten van Transformatio volgen zijn meestal directeuren, ondernemers, bestuurders, managers of (team)coaches van dienstverlenende bedrijven die:

 1. Met hun organisatie willen inzetten op meer verbinding, wendbaarheid en autonomie
 2. Het verborgen potentieel in hun organisatie willen aanboren
 3. Willen investeren in hun leidinggevende kwaliteiten

Redenen om Transformatio in te schakelen

 • Je wilt op een eigentijdse manier leren leidinggeven en kunt wel wat hulp gebruiken om intern ondernemerschap, zelfsturing en proactief gedrag te stimuleren.
 • Je hebt ontdekt dat werknemers slechts een gedeelte van hun potentie inzetten op hun werk en vraagt je af wat ervoor nodig is om hun productiviteit en bevlogenheid te vergroten.
 • Je wilt de onderlinge samenwerking in je organisatie verbeteren en zoekt naar ondersteuning bij het ontdekken en realiseren van de gewenste strategie, cultuur en structuur.
 • Je hebt al bezuinigd. Nu wil je weten hoe je meer kunt halen uit het aanwezige talent. Je vraagt je af hoe je een leercultuur met onderlinge feedback kunt stimuleren.
 • De organisatie groeit, maar je wilt niet dat dit ten koste gaat van de wendbaarheid of bedrijfscultuur. Je vraagt je af hoe je het DNA van jouw organisatie kunt verstevigen en beter leren uitdragen.
 • Je wilt een toekomstbestendige organisatie bouwen en zoekt een sparringpartner en/of procesbegeleider om je hierbij te ondersteunen.
 • Je hebt de overstap gemaakt van een uitvoerende naar een leidinggevende functie en wilt het vak van leidinggeven op eigentijdse wijze onder de knie krijgen.
 • Je wilt een toekomstbestendige organisatie bouwen en zoekt een sparringpartner en/of procesbegeleider om je hierbij te ondersteunen.
 • Je wilt de eindverantwoordelijkheid van je bedrijf overdragen. Je bent op zoek naar externe begeleiding om de kans op een succesvolle transitie te vergroten.
 • Je werkt hard en hebt het idee dat er meer moet zijn in het leven. Je zou graag meer vanuit persoonlijke kracht willen leven en bent bereid om te investeren in je eigen ontwikkeling.

Klanten

Hieronder zie je een selectie van klanten waarmee Transformatio duurzame resultaten heeft geboekt. Lees hier wat klanten over Transformatio zeggen.

Het coachingstraject om inspirerender te presenteren heeft mij enorm geholpen. Ik merk zelf dat de presentaties nu beter gaan, ik krijg hogere waarderingen en ik ben het nog veel leuker gaan vinden om te doen. Na dit traject heb ik Ronald ingehuurd om diverse adviseurs binnen mijn bedrijf te coachen en met ons als team aan de slag te gaan.

Natasja van der Laan

Directeur, Gabriël

Door Ronald zijn interactieve stijl is ons inzicht gegroeid in hoe we als teamleiders zelf op veranderingen reageren en wat er voor nodig is om veranderingsprocessen succesvol te kunnen begeleiden. Door zijn praktische aanpak hebben we goed nagedacht over onze eigen invloed tijdens veranderingsprocessen en hebben we meer inzicht gekregen in de dynamiek bij veranderingen. Ik zou Ronald voor dit onderwerp zeker aanbevelen. Niels Visser

Teamleider financieringsspecialisten, Rabobank International

Laat je inspireren!

Wil je een betere leider worden? Laat je 6x per jaar gratis inspireren en ervaar de kracht organisch leiderschap. Ontdek hoe je de bevlogenheid, creativiteit, klanttevredenheid en winst in jouw organisatie kunt vergroten.

Gefeliciteerd met je inschrijving. Zie je mailbox voor de bevestigingsmail.

Share This