Inhouse aanbod

Hoe reageer je op ingrijpende veranderingen? Hoe creëer je een innovatieve organisatie waar mensen floreren? Hoe verander je op vernieuwende wijze zodat je klanten en medewerkers positief verrast?

Veel organisaties zijn harde mechanische en controlerende structuren geworden. Het systeem lijkt belangrijker te zijn dan de mens. De meest voorkomende klacht is dat medewerkers hun potentieel niet kunnen waarmaken of vanuit managementperspectief: ze gedragen zich niet als eigenaren. Dit belemmert het vermogen om te exploreren en te innoveren, terwijl de wereld om ons heen in een rap tempo verandert. 

De samenleving en economie worden horizontaler en de kracht van netwerken neemt toe. Verticale organisatiestructuren en klassieke communicatiepatronen staan ter discussie. We transformeren van een mechanische naar een organische werkwijze. De trend is meer aandacht voor verbinding, wendbaarheid en autonomie.

Wat betekent dit voor de manier waarop je leiding geeft? Wat is ervoor nodig om jouw organisatie wendbaarder, zelfredzamer en winstgevender te laten worden? Hoe kun je het leiderschap in andere mensen aanwakkeren?

In de natuur heeft het organisme dat zich het beste aan kan passen, goede verbindingen weet te leggen en zichzelf reproduceert de grootste overlevingskansen. Daar kunnen we veel van leren. Transformatio leert moderne leiders hoe ze teams en ecosystemen kunnen creëren waar mensen floreren. Op drie niveaus:

Organisatie ontwikkeling

Klantvragen en behoeften van medewerkers veranderen zo snel dat de traditionele manier van werken tekort schiet. Dit vraagt een andere manier van leidinggeven dan we gewend zijn. Ben jij directeur of bestuurder? Wil je jouw organisatie toekomstklaar maken?

 

Team ontwikkeling

Een topteam worden en blijven verreist toewijding en discipline. Het is net als een goed huwelijk, je bent nooit klaar met eraan werken. Maak je deel uit van een management team, directie of bestuur? Wil je het beste naar boven brengen in de ander en jezelf?

Individuele ontwikkeling

Wanneer je weet wie je bent, wat je kunt en wat je wilt kun je vanuit zelfvertrouwen zaken in beweging brengen en betere resultaten boeken. Ben jij een moderne leider of ondernemer? Wil je investeren in je persoonlijke ontwikkeling?

Nieuw boek

Ervaar de kracht van organisch leiderschap.

Informatiemap

Download de informatiemap en verken het aanbod van Transformatio

“When you’re finished changing, you’re finished.” (Benjamin Franklin)

Laat je inspireren!

Sluit je aan bij de snelgroeiende groep van moderne leiders. Ontvang 6x per jaar de beste tips en strategieën over bevlogenheid, sociale innovatie, zelfsturing en gedragsverandering. Ontdek de kracht van organisch leiderschap! 

Gefeliciteerd met je inschrijving. Zie je mailbox voor de bevestigingsmail.

Share This