Inspirerende boeken

Ronald schreef meerdere boeken waaronder De kracht van organisch leiderschap en Metamorfose, groeien in je bestemming. In de natuur heeft het organisme dat de beste verbindingen legt, zich goed aanpast en zichzelf reproduceert de grootste overlevingskansen. Daar kunnen we veel van leren. Ontketen het potentieel in je organisatie en in je eigen leven!

De kracht van organisch leiderschap

De kracht van organisch leiderschap is genomineerd voor Managementboek van het Jaar 2019. Dit is het eerste Nederlandse boek over organisch leiderschap en bevat concrete handvatten om de autonomie en bevlogenheid van mensen te vergroten.

Klantvragen en behoeften van medewerkers veranderen zo snel dat de traditionele manier van werken tekort schiet. Daarom slaan steeds meer bedrijven en instellingen de weg in van organisch leidinggeven en organiseren. Managementlagen worden weggesnoeid en vaste afdelingen worden vervangen door autonome cellen of gelegenheidsteams die zich organiseren rondom klanten.  

Metamorfose

We leven in een snel veranderende maatschappij; het leven is complexer, stelt hogere eisen en kent meer stress dan vroeger. Steeds meer mensen raken uitgeblust. 

Dit inspiratieboek helpt je bij het maken van een omslag in je denken en doen. Hierdoor leer je beter omgaan met verandering en het maken van keuzes. Aan de hand van de fasen waar een boom doorheen gaat en voorbeelden uit de praktijk word je uitgedaagd om te groeien in je bestemming. Hoe kun jij de veranderingen doormaken die nodig zijn in jouw situatie?

Nieuw boek

Ervaar de kracht van organisch leiderschap.

Informatiemap

Download de informatiemap en verken het aanbod van Transformatio

“When you’re finished changing, you’re finished.” (Benjamin Franklin)

Laat je inspireren!

Sluit je aan bij de snelgroeiende groep van moderne leiders. Ontvang 6x per jaar de beste tips en strategieën over bevlogenheid, teamontwikkeling, zelfsturing en gedragsverandering. Ontdek de kracht van organisch leiderschap! 

Gefeliciteerd met je inschrijving. Zie je mailbox voor de bevestigingsmail.

Share This