Ontketen innovatie

Hoe creëer je een innovatieve organisatie die nieuwe talenten aantrekt? Hoe verander je op vernieuwende wijze, zodat je klanten en medewerkers positief verrast?

Om in de toekomst voort te bestaan is aanpassingsvermogen enorm belangrijk. De markt, klantgedrag en behoeften van medewerkers veranderen zo snel dat de traditionele manier van werken tekortschiet. Organisaties moeten vandaag de dag wendbaar zijn en snel inspelen op technologische ontwikkelingen. Dit staat of valt met sociale innovatie. Daarom investeren steeds meer bedrijven in proactief gedrag, samenwerking en nieuwe organisatiestructuren.

Tijdens deze inspiratie-sessie leer je hoe je een niet te stoppen beweging op gang kunt brengen. Je ontdekt welke verander routines het initiatief en de creativiteit juist aan banden leggen. Organisatieadviseur en leiderschapscoach Ronald van der Molen laat zien dat innovatie en het vermogen om te leren overal in je organisatie zitten. Ontketen dat potentieel en mensen gaan mooie dingen doen. Inclusief casussen van voorlopers en wat dit kan opleveren.

Lees voor meer informatie deze column over de verschillen tussen mechanisch en organisch veranderen. 

Wat kun je verwachten?

Een energieke en uitdagende inspiratie-sessie van 60-90 minuten of van een dagdeel waarbij je op het puntje van je stoel zit. Met vernieuwende inzichten uit de wetenschap, praktische voorbeelden van innovatieve organisaties en originele oefeningen die tot nadenken stemmen en duurzame resultaten opleveren.

Aan het eind van deze masterclass

  • Weet je welke fasen je kunt doorlopen om een innovatieve organisatie te creëren
  • Heb je inzicht in de drie generieke energiebronnen die de kans op bevlogenheid vergroten
  • Begrijp je hoe je de natuurwetten van organisatieverandering kunt toepassen om innovatie te ontketenen

Ben je benieuwd welke impact dit kan hebben op jouw organisatie?

Tot grote tevredenheid heeft Ronald voor ons een masterclass verzorgd over het ontketenen van innovatie. Met zijn energieke presentatie en het gebruiken van vernieuwende inzichten uit de wetenschap heeft hij de deelnemers kunnen inspireren.

Christian de Waard

Commercieel directeur, Effectory

“When you’re finished changing, you’re finished.” (Benjamin Franklin)

Laat je inspireren!

Sluit je aan bij de snelgroeiende groep van moderne leiders en ondernemers. Ontvang 4x per jaar de beste tips en strategieën over leiderschap, bevlogenheid en het creëren van ambassadeurs. Laat je bedrijf bloeien! 

Gefeliciteerd met je inschrijving. Zie je mailbox voor de bevestigingsmail.

Share This