Wie is Ronald?

Ronald van der Molen (1973) is werkzaam als organisatieadviseur, trainer en leiderschapscoach. Wat hem mateloos fascineert is wat mensen drijft, in beweging brengt en doet groeien. ‘Waarom doe je wat je doet?’, ‘Wat motiveert jou?’ en ‘Hoe ontwikkel jij je?’ zijn vragen die recht doen aan zijn levensvisie:

verbinding stimuleren zodat mensen gaan floreren.

Vanuit zijn bedrijf Transformatio stimuleert hij leiders om teams en ecosystemen te creëren waar mensen kunnen floreren. Daarnaast geeft hij les aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam tijdens de Executive Programs De Betekenis van Rijkdom en De kracht van Invloed.

Naast diverse leidinggevende functies heeft Ronald ruim 20 jaar ervaring met het in beweging brengen van mensen, het initiëren van (social) start-ups, het begeleiden van projecten, het opzetten van netwerken en het opleiden van leidinggevenden en teamcoaches. Hij weet complexe zaken terug te brengen tot de kern en wordt geroemd om zijn inspiratie, creativiteit, humor, scherpe analyses en duurzame resultaten.

Ronald is opgeleid als theoloog. Als predikant heeft hij voor diverse kerkgenootschappen nieuwe vormen van kerkzijn opgezet en begeleid. Hij schreef meerdere boeken waaronder De kracht van organisch leiderschap (genomineerd voor Managementboek van het Jaar) en Metamorfose, groeien in je bestemming. Ronald schrijft voor: Management Team, HR Praktijk, Management Impact ManagementSite en Managersonline.nl. 

Foto: Remco van Vondelen.

  Hoe beschrijven anderen Ronald?

  • Inspirerend: brengt zaken in beweging en daarbij gaan plezier & prestaties hand in hand.
  • Vernieuwend en creatief: ieder traject is maatwerk en afgestemd op de actuele behoefte van de organisatie (of van jou).
  • Prettig eisend: is gericht op het behalen van duurzame resultaten en laat niet los voordat de gestelde doelen zijn bereikt.
  • Eenvoudig en integer: weet complexe zaken terug te brengen tot de kern en moedigt aan om dichtbij jezelf te blijven.
  • Aandacht voor bezieling: boort spirituele (joods-christelijke) bronnen aan en vergroot zo de innerlijke rijkdom.
  • Inspirerend 95% 95%
  • Vernieuwend en creatief 80% 80%
  • Prettig eisend 85% 85%
  • Eenvoudig en integer 90% 90%
  • Aandacht voor zingeving 75% 75%

  Ronald zijn uitgebreide netwerk bestaat uit diverse specialisten die hij desgewenst bij trajecten inschakelt.

  Inspiratie

  Ervaar de kracht van organisch leiderschap.

  Informatiemap

  Download de informatiemap en verken het aanbod van Transformatio

  “I do not trust spectacular things. Give me the seed growing
  secretly every time.” (Roland Allen)

  Laat je inspireren!

  Sluit je aan bij de snelgroeiende groep van moderne leiders en ondernemers. Ontvang 4x per jaar de beste tips en strategieën over leiderschap, bevlogenheid en het creëren van ambassadeurs. Laat je bedrijf bloeien! 

  Gefeliciteerd met je inschrijving. Zie je mailbox voor de bevestigingsmail.

  Share This