Maatwerktrajecten

Hoe reageer je op ingrijpende veranderingen? Hoe creëer je een innovatieve organisatie die nieuwe talenten aantrekt? Hoe verander je op vernieuwende wijze zodat je klanten en medewerkers positief verrast?

De samenleving en economie worden horizontaler en de kracht van netwerken neemt toe. Verticale organisatiestructuren en klassieke communicatiepatronen staan ter discussie. We transformeren van een mechanische naar een organische werkwijze. De trend is meer aandacht voor verbinding, wendbaarheid en autonomie.

Wat betekent dit voor de manier waarop je leiding geeft? Wat is ervoor nodig om jouw organisatie wendbaarder, zelfredzamer en winstgevender te laten worden? Hoe kun je het leiderschap in andere mensen aanwakkeren?

In de natuur heeft het organisme dat zich het beste aan kan passen, goede verbindingen weet te leggen en zichzelf reproduceert de grootste overlevingskansen. Daar kunnen we veel van leren. Transformatio biedt inspirerende maatwerktrajecten voor leidinggevenden die medewerkers willen laten floreren zodat zij ambassadeurs gaan creëren. Op drie niveaus:

1. Organisatie advies: bij transities naar meer klantgerichtheid, wendbaarheid en eigenaarschap.

2. Management development: betere samenwerking en resultaten voor besturen, directies en MT’s.

3. Executive coaching: voor moderne bestuurders, directeuren, ondernemers en managers.

Organisatie advies

Klantvragen en behoeften van medewerkers veranderen zo snel dat de traditionele manier van werken tekort schiet. Dit vraagt een andere manier van leidinggeven dan we gewend zijn. Ben jij directeur of bestuurder? Wil je jouw organisatie 'future proof' maken?

 

Management Development

Een topteam worden en blijven verreist toewijding en discipline. Het is net als een goed huwelijk, je bent nooit klaar met eraan werken. Maak je deel uit van een management team, directie of bestuur? Wil je het beste naar boven brengen in de ander en jezelf?

Executive coaching

Wanneer je weet wie je bent, wat je kunt en wat je wilt, dan kun je vanuit zelfvertrouwen zaken in beweging brengen en betere resultaten boeken. Ben jij een moderne leider of ondernemer? Wil je investeren in je persoonlijke ontwikkeling?

“When you’re finished changing, you’re finished.” (Benjamin Franklin)

Laat je inspireren!

Sluit je aan bij de snelgroeiende groep van moderne leiders en ondernemers. Ontvang 4x per jaar de beste tips en strategieën over leiderschap, bevlogenheid en het creëren van ambassadeurs. Laat je bedrijf bloeien! 

Gefeliciteerd met je inschrijving. Zie je mailbox voor de bevestigingsmail.

Share This