Innovatie ontketenen

Staat jouw organisatie voor een veranderuitdaging? Wil je weten hoe je dit op vernieuwende wijze kunt aanpakken, zodat je mensen positief verrast?

Om in de toekomst voort te bestaan is aanpassingsvermogen enorm belangrijk. De markt, klantgedrag en behoeften van medewerkers veranderen in rap tempo.

Organisaties moeten vandaag de dag wendbaar zijn en snel inspelen op technologische ontwikkelingen. Dit staat of valt met sociale innovatie. Daarom investeren steeds meer bedrijven in initiatiefrijk gedrag, constructieve samenwerking en agile organisatiestructuren.

Tijdens deze inspiratiesessie leer je hoe je een niet te stoppen beweging op gang kunt brengen. En je ontdekt welke veranderroutines het initiatief en de creativiteit juist aan banden leggen.

Ronald van der Molen laat zien dat innovatie en het vermogen om te leren overal in je organisatie zitten. Ontketen dat potentieel en mensen gaan mooie dingen doen. Inclusief casussen van voorlopers en wat dit kan opleveren.

Lees voor meer informatie deze column over de verschillen tussen mechanisch en organisch veranderen.

Wat kun je verwachten?

Een energieke en uitdagende inspiratiesessie van 60-90 minuten of een masterclass van een dagdeel waarbij je op het puntje van je stoel zit. Met vernieuwende inzichten uit de wetenschap, praktische voorbeelden van innovatieve organisaties en originele oefeningen die tot nadenken stemmen en duurzame resultaten opleveren.

Aan het eind van deze inspiratiesessie:

– Weet je welke fasen je kunt doorlopen om een innovatieve organisatie te creëren
– Heb je inzicht in de drie generieke energiebronnen die veranderingen stimuleren of belemmeren
– Begrijp je hoe je de natuurwetten van organisatieverandering kunt toepassen om innovatie te ontketenen

Ben je benieuwd welke impact dit kan hebben op jouw organisatie?

Tot grote tevredenheid heeft Ronald voor ons een masterclass verzorgd over het ontketenen van innovatie. Met zijn energieke presentatie en het gebruiken van vernieuwende inzichten uit de wetenschap heeft hij de deelnemers kunnen inspireren.

Christian de Waard

CEO, Effectory

Ons team had na een ingrijpende reorganisatie een moment van reflectie en oriëntatie op de toekomst nodig. Ronald verzorgde een mooie workshop waarin hij met heldere overzichten, diepgang en humor iedereen betrok bij het bouwen aan een gezamenlijk visie en richting. Leuk, leerzaam en inspirerend voor ons allemaal.
Anneke van Dijk

Uitgever, Management Impact

“When you’re finished changing, you’re finished.” (Benjamin Franklin)

Laat je inspireren!

Sluit je aan bij de snelgroeiende groep van moderne leiders en ondernemers. Ontvang 4x per jaar de beste tips en strategieën over leiderschap, bevlogenheid en het creëren van ambassadeurs. Laat je bedrijf bloeien! 

Gefeliciteerd met je inschrijving. Zie je mailbox voor de bevestigingsmail.

Share This