Groeien in bevlogenheid

Hoe blijf je vitaal als je langere tijd vanuit huis werkt? Hoe kun je tijdens de Covid19 pandemie energiebronnen aanboren en flow ervaren? Hoe ga je adequaat met stress en burn-out klachten om? 

Steeds meer mensen worden moe van het scherm en de andere effecten van de Corona maatregelen. We missen het directe contact met onze collega’s, vrienden en familie en worden overspoeld met negatieve berichten. Daarnaast weten we niet goed waar we aan toe zijn en staan onze competenties onder druk. Het effect? De bevlogenheid neemt af. Dat is zorgelijk want een gebrek aan vitaliteit leidt tot meer ziekteverzuim, minder productiviteit en een toename van burn-out klachten. 

Bevlogenheid (engagement) draait om drie dingen: iemand 1) bruist van de energie, 2) is toegewijd aan het werk en 3) gaat helemaal op in zijn of haar bezigheden. De voordelen? Bevlogen werknemers zijn productiever, creëren loyalere klanten, werken veiliger, zijn innovatiever, verkopen meer en verzuimen minder. Bovendien zijn bedrijven met een groot aantal bevlogen mensen innovatiever en winstgevender.

Deze online training is speciaal ontwikkeld voor organisaties met veel kenniswerkers. Organisatieadviseur en leiderschapscoach Ronald van der Molen neemt je mee in wat je als thuiswerker nodig hebt om te floreren. Ontdek wat jouw natuurlijke kracht is en waar je passie voor hebt. Leer hoe je jouw bevlogenheid en die van je collega’s een boost kunt geven. 

Wat kun je verwachten? 

Vijf energieke en uitdagende lunchsessies van 2 uur waarbij je op het puntje van je thuiswerkstoel zit. Met vernieuwende inzichten uit de wetenschap, praktische voorbeelden en originele oefeningen die tot nadenken stemmen en duurzame resultaten opleveren. 

Aan het eind van deze training 

  • Kun je adequater met stress en burn-out klachten omgaan
  • Heb je geleerd welke bronnen de bevlogenheid vergroten en hoe je deze vanuit kunt aanboren
  • Heb je nieuwe, verfrissende inzichten en ideeën om je persoonlijke DNA te versterken 

Ter indicatie: de investering voor een groep van 6-10 personen bedraagt € 2000,- inclusief materialen en exclusief 21% BTW.  Ben je benieuwd welke impact dit kan hebben op jouw organisatie?

Met de natuur als inspiratiebron heeft Ronald mijn team geholpen om te groeien in bevlogenheid en productiviteit. Deze training zit vol diepgang, interessante oefeningen, praktische adviezen en inspirerende voorbeelden. Het helpt je om meer vrucht te dragen, oftewel: anderen van jou te laten genieten. 

Antoinette Dijkhuizen

Directeur, 4You Accountancy

Return on engagement 

%

meer productiviteit

%

veiliger werk

%

minder ziekteverzuim

%

meer klantgerichtheid

%

meer omzet & winst

Het belang van bevlogenheid

Prof. dr. Willem van Rhenen is hoogleraar Engagement & Productivity aan Nyenrode en tevens verbonden aan ArboNed. Willem studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam. Zijn proefschrift is getiteld ‘Van stress naar bevlogenheid’. Hij is (co-) auteur van talrijke wetenschappelijke artikelen en wordt veel gevraagd als spreker op seminars, conferenties en workshops alsmede op werkgevers en werknemers bijeenkomsten over de relatie arbeid en gezondheid. In deze korte video vertelt Willem over het belang van meer bevlogenheid.

“Je kunt slechts geven wat je hebt ontvangen.” 

Laat je inspireren!

Sluit je aan bij de snelgroeiende groep van moderne leiders. Ontvang 6x per jaar de beste tips en strategieën over bevlogenheid, teamontwikkeling, zelfsturing en gedragsverandering. Ontdek de kracht van organisch leiderschap! 

Gefeliciteerd met je inschrijving. Zie je mailbox voor de bevestigingsmail.

Share This