Gratis tools

Hieronder vind je diverse testen, oefeningen, video’s en links waar in het boek De kracht van organisch leiderschap naar verwezen wordt. Gebruik ze gerust in je organisatie of team. Je kunt het inkijkexemplaar met de eerste 53 pagina’s downloaden via deze link.

Wil je de beweging naar meer organische vormen van samenwerken en leidinggeven stimuleren? Gebruik dan de hashtag #organischleiderschap. Zo kunnen we samen nog meer mensen inspireren om de kracht van organisch leiderschap te ontdekken.

Wil je een ervaring delen over wat je hebt meegemaakt tijdens het toepassen van de lessen uit dit boek? Ben je op zoek naar een spreker, organisatieadviseur of leiderschapscoach? Wil je meerdere exemplaren van het boek bestellen?

Inspiratie

Ervaar de kracht van organisch leiderschap.

Informatiemap

Download de informatiemap en verken het aanbod van Transformatio

“Op een dag is het risico om opgesloten te blijven zitten in de knop pijnlijker dan tot volle bloei te komen.” (Anais Nin)

Laat je inspireren!

Sluit je aan bij de snelgroeiende groep van moderne leiders en ondernemers. Ontvang 4x per jaar de beste tips en strategieën over leiderschap, bevlogenheid en het creëren van ambassadeurs. Laat je bedrijf bloeien! 

Gefeliciteerd met je inschrijving. Zie je mailbox voor de bevestigingsmail.

Share This