Werklocatie Hollands Kroon

Bij Hollands Kroon heeft de werklocatie een flexibel interieur met drie soorten werkplekken: landing spaces (voor flexibel werken en informeel overleg), team spaces (voor bijeenkomsten) en individual spaces (om geconcentreerd te werken). Daarnaast zijn er een keuken met verse streekproducten, een grote open koffieruimte, een bar, een wintertuin en een bibliotheek. Elke vergaderruimte heeft een ander thema dat aansluit bij de kenmerken van de gemeente: het platteland, de leeuwenopvang, de visserij, de dorpen en de bollenvelden. Dit geeft een huiselijke sfeer en lokt saamhorigheid uit. 

Beweging stimuleren

Wil je de beweging naar meer organische vormen van samenwerken en leidinggeven stimuleren? Gebruik dan de hashtag #organischleiderschap. Zo kunnen we samen nog meer mensen inspireren om de kracht van organisch leiderschap te ontdekken. 

Wil je een ervaring delen over wat je hebt meegemaakt tijdens het toepassen van de lessen uit dit boek? Ben je op zoek naar een spreker, organisatieadviseur of leiderschapscoach? Wil je meerdere exemplaren van het boek bestellen?

Inspiratie

Ervaar de kracht van organisch leiderschap.

Informatiemap

Download de informatiemap en verken het aanbod van Transformatio

Laat je inspireren!

Sluit je aan bij de snelgroeiende groep van moderne leiders. Ontvang 6x per jaar de beste tips en strategieën over bevlogenheid, teamontwikkeling, zelfsturing en gedragsverandering. Ontdek de kracht van organisch leiderschap! 

Gefeliciteerd met je inschrijving. Zie je mailbox voor de bevestigingsmail.

Share This