Metamorfose (Ebook)

We leven in een snel veranderende maatschappij; het leven is complexer, stelt hogere eisen en kent meer stress dan vroeger. Voeg daar een economische crisis aan toe en de angst en onzekerheid nemen verder toe. Steeds meer mensen raken uitgeblust. Metamorfose helpt je bij het maken van een omslag in je denken en doen. Hierdoor leer je beter omgaan met verandering en het maken van keuzes.

De auteurs, Ronald van der Molen (Transformatio) en Jan van der Linden (Krauthammer), gebruiken een boom als metafoor. Bomen maken verschillende gedaanteveranderingen door; van bijna kaal en dood in de winter tot vol en groen aan het eind van de zomer. In ieder seizoen doen ze precies datgene wat op dat moment belangrijk is. Daar kunnen we veel van leren. Hoe kun jij de veranderingen doormaken die nodig zijn in jouw situatie?

Aan de hand van de fasen waar een boom doorheen gaat en voorbeelden uit de praktijk word je uitgedaagd om te groeien in je bestemming. Planten, ontkiemen, wortelen, groeien, snoeien, bloeien en vrucht dragen; het komt allemaal aan bod. En om de vertaalslag naar de praktijk te maken, staat er aan het einde van ieder hoofdstuk een aantal vragen die je prikkelen om de metamorfose door te maken die nodig is in jouw situatie. 

“De auteurs van ‘Metamorfose’ gebruiken de metafoor van een boom om te laten zien hoe ieder mens kan groeien naar zijn bestemming…”

“In een prachtig opgemaakt boek beschrijven Van der Molen en Van der Linden de stappen die wij kunnen maken om te groeien in onze ontwikkeling…”

“Prachtige inspiratie uit Psalm 1…”

“Dit boek is aanstekelijk, makkelijk leesbaar en tegelijkertijd ook praktisch…”

“Het moet gezegd worden: de schrijvers schudden je wel wakker…”

Ontdek de rijkdom in jezelf

Ben je op zoek naar persoonlijke begeleiding bij het groeien in je bestemming? Bekijk dan het populaire coachingstraject Ontdek de rijkdom in jezelf en ervaar hoe een eenzame worsteling verandert in een inspirerende reis.

Metamorfose-sessie

Wil je in groepsverband aan de slag met dit thema? Organiseer dan een  Metamorfose-sessie met Transformatio en ontdek hoe je jouw droom kunt omzetten in actie.

Direct te downloaden voor slechts € 8,00

Laat je inspireren!

Sluit je aan bij de snelgroeiende groep van moderne leiders en ondernemers. Ontvang 4x per jaar de beste tips en strategieën over leiderschap, bevlogenheid en het creëren van ambassadeurs. Laat je bedrijf bloeien! 

Gefeliciteerd met je inschrijving. Zie je mailbox voor de bevestigingsmail.

Share This