Any Given Sunday

Coach Tony D’Amato (Al Pacino) is een levende legende in het American football. Maar sinds de drie nederlagen op rij ziet de toekomst van zijn Miami Sharks er niet bepaald rooskleurig uit. Tony vreest dat hij op het einde van het seizoen ontslagen zal worden. Wanneer zijn favoriete quarterbacks geblesseerd raken, zit er voor hem niets anders op dan een jonge onbekende Willie Beamen (Jamie Foxx) in te zetten. Hierdoor raakt het team nog verder verdeeld. Als ze opnieuw dreigen te verliezen spreekt Tony zijn gedemotiveerde en vernederde spelers in de pauze toe. Hij wijst hen op de overeenkomsten tussen het spel & het leven en maakt duidelijk wat het betekent om een team te zijn.

Beweging stimuleren

Wil je de beweging naar meer organische vormen van samenwerken en leidinggeven stimuleren? Gebruik dan de hashtag #organischleiderschap. Zo kunnen we samen nog meer mensen inspireren om de kracht van organisch leiderschap te ontdekken.

Wil je een ervaring delen over wat je hebt meegemaakt tijdens het toepassen van de lessen uit dit boek? Ben je op zoek naar een spreker, organisatieadviseur of leiderschapscoach? Wil je meerdere exemplaren van het boek bestellen?

Laat je inspireren!

Sluit je aan bij de snelgroeiende groep van moderne leiders en ondernemers. Ontvang 4x per jaar de beste tips en strategieën over leiderschap, bevlogenheid en het creëren van ambassadeurs. Laat je bedrijf bloeien! 

Gefeliciteerd met je inschrijving. Zie je mailbox voor de bevestigingsmail.

Share This