Wie ben jij?

Klanten die trajecten van Transformatio volgen zijn meestal directeuren, ondernemers, bestuurders, managers of teamcoaches van bedrijven en instellingen die:

  1. Met hun organisatie willen inzetten op meer verbinding, wendbaarheid en autonomie
  2. Het verborgen potentieel in hun organisatie willen aanboren
  3. Willen investeren in hun leidinggevende kwaliteiten

Redenen om Transformatio in te schakelen

  • Je wilt een innovatieve organisatie creëren waar mensen graag willen werken en kunt wel wat hulp gebruiken om vertrouwen, verbinding en verantwoordelijkheid te stimuleren.
  • Je hebt ontdekt dat werknemers slechts een gedeelte van hun potentie inzetten op hun werk en vraagt je af wat ervoor nodig is om hun productiviteit en bevlogenheid te vergroten.
  • Je wilt de samenwerking, creativiteit of (intern) ondernemerschap aanwakkeren en je bent op zoek naar een vernieuwende aanpak zodat klanten en medewerkers op positieve wijze worden verrast.

  • Je organisatie maakt een stevige verandering door vanwege een fusie, overname of leiderschapswissel. Je bent op zoek naar externe (proces)begeleiding om de kans op een succesvolle transitie te vergroten.

  • De organisatie groeit, maar je wilt niet dat dit ten koste gaat van de wendbaarheid of bedrijfscultuur. Je vraagt je af hoe je het DNA van jouw organisatie kunt verstevigen en beter leren uitdragen.

  • Je wilt op een excellente manier leren leidinggeven en zoekt een sparringpartner die je in de spiegel laat kijken en je uitdaagt om het beste in mensen naar boven te brengen.

  • Je hebt de overstap gemaakt van een uitvoerende naar een leidinggevende functie en wilt het vak van leidinggeven op eigentijdse wijze onder de knie krijgen.

Referenties

Hieronder zie je een selectie van klanten waarmee Transformatio duurzame resultaten heeft geboekt. Lees hier wat klanten over Transformatio zeggen.

Het coachingstraject om inspirerender te presenteren heeft mij enorm geholpen. Ik merk zelf dat de presentaties nu beter gaan, ik krijg hogere waarderingen en ik ben het nog veel leuker gaan vinden om te doen. Na dit traject heb ik Ronald ingehuurd om diverse adviseurs binnen mijn bedrijf te coachen en met ons als team aan de slag te gaan.

Natasja van der Laan

Directeur, Gabriël

Door Ronald zijn interactieve stijl is ons inzicht gegroeid in hoe we als teamleiders zelf op veranderingen reageren en wat er voor nodig is om veranderingsprocessen succesvol te kunnen begeleiden. Door zijn praktische aanpak hebben we goed nagedacht over onze eigen invloed tijdens veranderingsprocessen en hebben we meer inzicht gekregen in de dynamiek bij veranderingen. Ik zou Ronald voor dit onderwerp zeker aanbevelen.
Niels Visser

Teamleider financieringsspecialisten, Rabobank International

Laat je inspireren!

Sluit je aan bij de snelgroeiende groep van moderne leiders en ondernemers. Ontvang 4x per jaar de beste tips en strategieën over leiderschap, bevlogenheid en het creëren van ambassadeurs. Laat je bedrijf bloeien! 

Gefeliciteerd met je inschrijving. Zie je mailbox voor de bevestigingsmail.

Share This