Klanten aan het woord

 

Klanten die trajecten van Transformatio volgen zijn meestal directeuren, ondernemers, bestuurders, managers of teamcoaches die:

1) Een transitie willen doormaken naar meer klantgerichtheid, wendbaarheid en eigenaarschap;
2) De bevlogenheid en productiviteit in hun organisatie willen versterken;
3) Willen investeren in hun leidinggevende kwaliteiten.

Hieronder lees je wat klanten over Transformatio zeggen.


 

“Middels een mooie mix van zijn eigen bevlogenheid en onderbouwd bewijs uit de wetenschap heeft Ronald ons veel inzicht gegeven in de kracht van organisch leiderschap. Door de vele praktische handvatten konden we direct met de materie aan de slag.”

Tony Johnson, Chief bij Lemontree

 


 

“De afgelopen anderhalf jaar heb ik met Ronald gewerkt aan mijn persoonlijke effectiviteit. Ronald helpt mij om boven de materie te komen en op mezelf te reflecteren. Door het behandelen van toepasbare theorieën en het stellen van prikkelende vragen helpt hij me om bewuster te worden van mijn eigen handelen. Ronald heeft een scherp observatievermogen en slaagt er in om snel tot de kern te komen. Door me de juiste spiegel voor te houden kom ik steeds tot nieuwe over mezelf. Ronald helpt me vervolgens om deze inzichten te vertalen naar de juiste acties om mijn effectiviteit te vergroten. Dit heeft me iedere sessie veel positieve energie gegeven om hier in de praktijk mee aan de slag te gaan.”

Stefan van Vliet, financieel directeur bij Growers United

 


“De organisatie zo laten groeien dat medewerkers gaan floreren, zelf met ideeën komen en zich makkelijk kunnen aanpassen aan de snel veranderende omgeving. Dat sprak me enorm aan als rode draad in de inspirerende sessies van Ronald.”

Wouter van Vliet, sectormanager bij Van Iperen B.V.

 


 

“Met de natuur als inspiratiebron heeft Ronald mijn team geholpen om te groeien in bevlogenheid en productiviteit. Deze training zit vol diepgang, interessante oefeningen, praktische adviezen en inspirerende voorbeelden. Het helpt je om meer vrucht te dragen, oftewel: anderen van jou te laten genieten.” 

Antoinette Dijkhuizen, directeur bij 4You Accountancy

 


 

“Ronald begrijpt mijn wereld als productiemanager en hij speelt daar goed op in. Dat is de sleutel geweest voor mijn succes. Door dit coachingstraject is mijn zelfvertrouwen gegroeid, hebben mijn teams zich kunnen ontwikkelen, heb ik een bredere blik gekregen en is het aantal innovaties & verbeteringen in de productie fors toegenomen. Kortom: een zeer kundige coach en een buitengewoon plezierig mens!”

Ronald Vreugdenhil, operationeel directeur bij Koppert Cress

 


 

“Tijdens dit coachingstraject heb ik geleerd om anders naar mezelf en mijn werk te kijken. Ronald heeft me geholpen om mijn persoonlijke DNA scherp te stellen. Hierdoor besteed ik minder tijd aan reizen & administratie, ervaar ik meer werkplezier en ben ik vaker bij mijn gezin. Bij Ronald gaan prestaties en plezier hand in hand. Zo hebben zijn inzichten om ambassadeurs te creëren mij diverse nieuwe klanten opgeleverd.

Marco van Noord, adviseur teelttechniek bij Horti-Consult

 


 

“Tot grote tevredenheid heeft Ronald voor ons een masterclass verzorgd over het ontketenen van innovatie. Met zijn energieke presentatie en het gebruiken van vernieuwende inzichten uit de wetenschap en de praktijk heeft hij de deelnemers kunnen inspireren.”

Christian de Waard, commercieel directeur bij Effectory


 

“Ronald heeft bij ons een inspiratiesessie verzorgd voor een groep van 35 (team)managers. Gebruikmakend van zijn ruime kennis en ervaring heeft hij ons laten kennismaken met de kracht van organisch leiderschap. Hoe kun je op een andere manier kijken naar prestaties van medewerkers? Hoe breng je het beste naar boven in je team? Tijdens deze middag wist hij ons met prikkelende vragen en oefeningen een spiegel voor te houden. Laat jij de plantjes groeien of wordt je aandacht opgeslokt door het onkruid?”

Suzanne Bloemberg, directiesecretaris bij Menzis

 


 

“Ronald verzorgde een enthousiaste en interactieve presentatie. Aan de hand van een metafoor uit de natuur vertelde hij een energiek en boeiend verhaal dat nog lang in je hoofd blijft zitten. Zeer inspirerend, leuk en leerzaam.”

Ingrid Solleveld, eigenaar bij SOLA congressen


 

“Ronald gaf ons team een goede boost met zijn rake analyses en interessante feiten over bevlogenheid.”

Hassan Tagi, Founder en CEO bij ItaQ

 


 

“De stuurlieden van Waalpartners hebben de enthousiaste hulp van Ronald aangepakt in de ontwikkeling naar een nieuw MT. Samen met Ronald een gedegen aanpak bepalen door goed te luisteren; bevlogen aan de slag gaan en daarbij een goede mix gebruiken van theoretische kennis, praktische ervaring én activerende werkvormen. Vooral het geweldige observatievermogen, de positiviteit en het gevoel bij de mensen heeft veel indruk op mij gemaakt.”

Eric Bom, algemeen directeur bij Waalpartners

 


 

“Bij aanvaarding van mijn promotie tot general manager heb ik het coachingstraject ‘Groeien in excellent leiderschap’ gevolgd. Ronald zijn begeleiding is van hoog niveau. Hij stelt goede vragen, is prettig eisend en heeft een schat aan relevante kennis en ervaring beschikbaar. Door vraagstukken en praktijkcases met hem te bespreken ben ik een betere leidinggevende geworden. Ik heb de samenwerking met Ronald als bijzonder prettig en leerzaam ervaren!”

Peter Veenman, general manager bij DOOR PartnersSweetPoint en PapriCo

 


 

“Ons team had na een ingrijpende reorganisatie een moment van reflectie en oriëntatie op de toekomst nodig. Ronald verzorgde een mooie workshop waarin hij met heldere overzichten, diepgang en humor iedereen betrok bij het bouwen aan een gezamenlijk visie en richting. Leuk, leerzaam en inspirerend voor ons allemaal.”
  
Anneke van Dijk, uitgever bij Management Impact

 


 

“Wij hebben Ronald ingehuurd om onze nieuwe bedrijfsleider een jaar te coachen. Tijdens dit traject heeft hij deze startende leidinggevende geleerd om zijn nieuwe rol met succes te vervullen. De nadruk lag hier vooral op het inspireren en motiveren van zijn team en het behalen van betere resultaten. De coaching van Ronald heeft ertoe geleid dat de bedrijfsleider is gegroeid in positieve beïnvloeding, doeltreffende communicatie, het activeren van de kennis en kunde van zijn medewerkers en het creëren van overzicht. Hierdoor kon ik zelf meer verantwoordelijkheden aan hem delegeren.”

John Pouwels, directeur bij Vitelia Agrocultuur

 


 

MatthijsOpheikens“Ronald heeft een jaar met me meegewandeld in mijn werk en dat was genieten. Hij moedigt aan, is direct, confronteert, heeft humor en heeft een schat aan relevante ervaringen en kennis beschikbaar die hij inpast in situaties waar ik me in bevind. Tijdens dit coachingstraject heb ik geleerd om dichterbij mezelf te komen, rust en overzicht te behouden in de hectiek en vervolgens boven mijzelf uit te stijgen. Ik kan iedereen een beetje Transformatio aanraden!”

Matthijs Opheikens, teammanager Hoofdnet Auto bij Gemeente Amsterdam

 


 

RenevanderBoor“Ronald heeft op enthousiaste en interactieve wijze een presentatie verzorgd voor 90 HR medewerkers over communicatie en beïnvloeding. De workshop maakt onderdeel uit van het verandertraject van onze afdeling naar zelforganisatie en heeft zeker bijgedragen aan bewustwording bij de medewerkers.”

René van der Boor, locatiemanager HRM Shared Service Center bij UWV

 


 

MartijnvandenBurg

“Tijdens het coachingstraject heb ik geleerd om anders naar mezelf te gaan kijken, anders met situaties om te gaan en zo het beste in mijzelf en mijn omgeving naar boven te brengen. Door meer vanuit mijn passie en talenten te handelen heb ik een positievere impact op situaties en mensen om mij heen. Daarnaast is er een betere verhouding ontstaan tussen mijn werk- en privéleven en is mijn vermogen gegroeid om doeltreffend te communiceren. Al met al een leerzame periode, waar ik met plezier op terug kijk.”

Martijn van den Burg, commercieel manager bij Quality Produce international

 


 

RenateBarendregt

“De afgelopen maanden heb ik met veel plezier gewerkt met Ronald. Hij heeft mij goed en kundig begeleid in het traject van beginnend leidinggeven. Door geanimeerde gesprekken te voeren, goede kennisdocumenten te delen en gezamenlijk casussen te verdiepen beschouw ik het traject als zeer waardevol en geslaagd. Het traject heeft mij veel inzicht gegeven in mijn kwaliteiten en mijn valkuilen. Dankzij het gezamenlijk werken en reflecteren heb ik grote sprongen gemaakt in het behalen van mijn doelstellingen. Ronald is een kundige coach die heldere vragen stelt en aanzet tot het ondernemen van de juiste acties. Een aanrader voor iedereen die als leidinggevende start!”

Renate Barendregt, coördinator bij Kerk in Actie

 


 

JohnMostert

“Door dit coachingstraject zijn mijn vaardigheden gegroeid om het beste in mijn collega’s naar boven te brengen. Hierdoor is hun motivatie en betrokkenheid toegenomen. Daarnaast heb ik tijdens het traject een aansprekende visie en strategie voor mijn bedrijf ontwikkeld. Ronald is een uitstekende coach die door goed te luisteren snel tot de kern van de zaak komt. Door scherpe vragen te stellen helpt hij je om erachter te komen wat je drijft, in beweging brengt en doet groeien. Hij gaat grondig te werk en laat niet los voordat gestelde doelen bereikt zijn.”

John Mostert, eigenaar bij Plantenkwekerij P. Mostert

 


 

“Door Ronald zijn interactieve stijl is ons inzicht gegroeid in hoe we als teamleiders zelf op veranderingen reageren en wat er voor nodig is om veranderingsprocessen succesvol te kunnen begeleiden. Door zijn praktische aanpak hebben we goed nagedacht over onze eigen invloed tijdens veranderingsprocessen en hebben we meer inzicht gekregen in de dynamiek bij veranderingen. Ik zou Ronald voor dit onderwerp zeker aanbevelen. Kwaliteiten: aangenaam, waar voor uw geld, creatief.” 

Niels Visser, teamleider financieringsspecialisten bij Rabobank International

 


 

ottomak“Door het coachingstraject met Ronald: 1) heb ik meer inzicht gekregen in wie ik ben, wat ik kan en waar ik passie voor heb, 2) ben ik proactiever geworden en gegroeid in het ontvangen en geven van feedback en 3) lukt het mij beter om (persoonlijke) veranderingen te realiseren. De manier waarop Ronald dit traject heeft begeleid, heeft mij enorm geholpen. Met de combinatie van passie en gedegen voorbereiding weet hij bij mij precies de juiste snaar te raken: de snaar die mij oproept om zelf aan de slag te gaan met mijn veranderingsproces. En dat werkt! Ronald heeft mij geholpen om de ontdekkingstocht met mezelf te ondernemen. En meer dan dat: om er dan ook concreet wat mee te gaan doen, soms ook door te experimenteren. Ik kijk terug op een mooi traject, met voldoende handvatten om zelf nog wat stappen verder te gaan.”

Otto Mak, directeur en zelfstandig adviseur binnen de zorg.

 


 

SanderGlaser“Wij hebben Ronald ingehuurd om een teammiddag te verzorgen. De bedoeling was om de verschillende communicatiestijlen van mensen naar boven te krijgen. Dit is goed gelukt. Hierdoor is er voor alle deelnemers beter inzicht in de gedragsvoorkeuren van anderen en van zichzelf. Dit komt de onderlinge communicatie zeker ten goede. Een interessante middag!”

Sander Glaser, directeur bedrijfsvoering bij De Nieuwe Kans

 


 

JeanettevanBeek“Ronald heeft met een coachingstraject binnen onze organisatie in zes maanden tijd een medewerker geholpen om tot een beter zelf inzicht te komen. Hierdoor is een positievere werkhouding en wederzijds begrip tussen medewerker en organisatie ontstaan. De werkwijze van Ronald is plezierig. Voortdurend houdt hij de organisatie op de hoogte van de stappen die hij zet en wat de status is van de voortgang. Ronald is erg betrokken bij zijn klanten en deelt veel van zijn kennis en ervaring om individu en organisatie verder te helpen. Zijn werkwijze leidt tot resultaat.”

Jeanette van Beek, directeur bij De Drie Notenboomen

 


 

AndreBoekestijn

“Na een aantal zeer goede gesprekken heb ik inzicht gekregen in wie ik ben, wat ik kan en waar ik passie voor heb. Ik ben beter geworden in het geven van complimenten, het ontvangen van feedback en mijn communicatieve vaardigheden zijn toegenomen. Ronald zijn parate kennis is van hoog niveau en de VIP dag was een zeer goede afsluiting van het coachingstraject.”

André Boekestijn, Financieel directeur bij Rainbow Paprika Telers.

 


 

“In de trainingen van Ronald werd de theorie toegelicht met leuke en duidelijke oefeningen die goed aansloten bij onze situatie op het werk. Ik ben me meer bewust geworden van het toepassen van verschillende stijlen van leidinggeven. Hierdoor kan ik mijn stijl beter laten aansluiten bij de behoefte van de medewerker. Inspirerend, leuk en van harte aan te bevelen. Kwaliteiten: aangenaam, waar voor uw geld en creatief.”

Piet Vonk, manager bij KPN.

 


 

MartinPardede“Ik heb een coachingstraject bij Ronald gedaan in een periode waarin ik zoekende was, naar richting en balans in mijn werk/privé leven. Hij heeft mij begeleidt in het inzicht krijgen in mijn identiteit en bestemming, en om mijn waarde te halen uit wie ik ben en niet uit wat ik doe. Maar Ronald heeft mij ook gecoacht in het ‘leren leren’ en dit is van onschatbare waarde. Het leven na het coachingstraject brengt namelijk nieuwe uitdagingen met zich mee. Het is dan goed om de mindset te hebben van ‘wat kan ik hieruit leren’ en de handvatten die ik heb gekregen hiervoor te gebruiken. Kwaliteiten: deskundige, hoge integriteit, creatief.”

Martin Pardede, Business Intelligence Consultant.

 


 

“Ronald brengt zaken in beweging. Hij is in staat om leiders op inspirerende wijze te helpen om hun invloed te vergroten. Zijn training met ons team heb ik ervaren als afwisselend, dynamisch en ’to the point’. De aangereikte tips en tools konden we direct de volgende dag toepassen.”

Paul van Veen, manager VoIP bij KPN

 


 

henricovanderhoek“In 2013 heb ik een coachingstraject gevolgd bij Ronald. Ik heb Ronald leren kennen als een uitstekende, integere en creatieve coach met oog voor detail. Het coachingstraject heeft mij meer over mij zelf geleerd. Hierdoor is er een betere balans tussen mijn leidinggevende en operationele verantwoordelijkheden ontstaan. Gevolg is dat ik meer tijd heb om weer te doen wat ik leuk vind: ondernemen met mensen! Kwaliteiten: deskundig, waar voor uw geld, hoge integriteit.”

Henrico van der Hoek, managing director bij Agrocultuur

 


 

“Ronald heeft voor ons MT team een management trainingsprogramma samengesteld en verzorgd. Tijdens deze dagen heb ik hem leren kennen als een enthousiaste trainer vol energie met een enorme passie voor zijn vak en ook zeker voor de mensen zelf. Deze passie zie je overal in terug en is voor mij wat hem onderscheidt als trainer/coach. Allereerst was zijn aanpak gedegen en is Ronald erin geslaagd het gehele trainingsprogramma naadloos te laten aansluiten op onze uitdagingen in de praktijk. Wat daarnaast ook positief opviel waren alle creatieve manieren waarmee hij je tijdens en ook ook buiten de trainingsdagen betrokken hield bij de training. Als trainer/coach weet Ronald de inhoud met zijn positieve energie op een prettige manier over te dragen. Kwaliteiten: geweldige resultaten, hoge integriteit en creatief.”

Frank Ticheler, manager integration & operations bij Acision

 


 

MareilledeRooij“Door de coachingsgesprekken met Ronald ben ik een betere coach geworden. Ik kan mijn klanten beter van dienst zijn. Met als resultaat dat ik klanten met minder gesprekken verder op weg kan helpen. Door mijn traject met Ronald heb ik de stap naar kwaliteitscoach kunnen maken. Hij haalt het beste in je naar boven door rake vragen te stellen. Hij doet dit heel zorgvuldig en met veel enthousiasme. Ronald heeft veel skills en dat maakt de gesprekken afwisselend en inspirerend.”

Mareille de Rooij, Financieel Coach bij de Gemeente Den Haag

 


 

gerritriezebos“Door het coachingstraject van Ronald van der Molen heb ik meer inzicht in mijn eigen functioneren in ons bedrijf. Ook geeft Ronald handvatten om succesvol het bedrijf op de juiste positie in de markt te manoeuvreren. Kwaliteiten: deskundig, waar voor uw geld en hoge integriteit.”

Gerrit Riezebos, directeur bij Drukkerij Riezebos

 


 

“Ronald is een trainer die mij door een goede afwisseling van theorie & praktijk én leerzame oefeningen heeft geleerd om een leiderschapsstijl te kiezen die aansluit bij datgene wat mijn medewerkers nodig hebben.”

Henk Jan van Zadelhof, interim manager bij o.a. KPN en Alcatel-Lucent

 


 

StefGresnigt

“Ronald weet zijn stijl van coaching goed af te stemmen op de behoefte van de medewerker die hij heeft gecoacht. Hij gaat grondig te werk, brengt op prettig uitdagende wijze zaken in beweging en laat niet los voordat gestelde doelen zijn bereikt. Opvallend voor mij waren de uitgebreide 360 graden feedback, de heel praktische coaching ‘on the job’, de goede balans in het traject en het mooie resultaat.”

Stef Gresnigt, manager bij de Gemeente Leiden

 


 

“Het was voor mij de eerste keer dat ik met een persoonlijke coach heb gewerkt en dat is prima bevallen. Ronald is een coach die via duidelijke communicatie jouw situatie bespreekt en je met praktische vragen & adviezen, die gestoeld zijn op degelijke theorie, verder helpt. Dit heeft mij geholpen in mijn communicatie naar collega’s en andere personen. Kortom, zeer tevreden. Kwaliteiten: aangenaam, hoge integriteit en creatief.”

Arne van Aalst, Algemeen directeur bij Prominent

 


 

“Ronald verzorgde een enerverend traject voor ons Marketing & Communicatie-team. Met veel energie, plezier en diepgang heeft Ronald iedereen uitgedaagd om eens met een frisse blik naar zichzelf én de ander te kijken. Leuk en inspirerend! Kwaliteiten: aangenaam, deskundig en  creatief.”

Marco van der Straten, hoofd marketing en communicatie bij de EO

 


 

“Ik heb Ronald meegemaakt als plezierige en integere coach. Hij stelt je op je gemak en geeft je tools/opdrachten om je zelf beter te leren kennen op basis van de onderwerpen die je zelf aangeeft. Hij geeft duidelijke toelichting op de uitkomsten van de opdracht koppelt dit ook terug aan eerdere opdrachten/sessies en geeft achtergrond informatie en verbeterpunten mee. Als je er zelf niet uitkomt, blijft hij doorvragen tot je bij de essentie komt. Tijdens het coachingstraject heb ik een beter beeld van mezelf gekregen en waarom ik dingen doe en daardoor ontdekt hoe ik mijn sterke kanten beter kan inzetten in het voordeel van mij en mijn omgeving. Daarnaast ben ik pro-actiever geworden mede door de analyses tips en inspiratie van Ronald. Kwaliteiten: aangenaam, deskundig en hoge integriteit.”

Ferry Naron, projectleider bij Abbott Biologicals

 


 

“Ronald werd aanbevolen door een collega en vanaf het eerste moment dat we samenwerkten was duidelijk dat Ronald een gedreven professional is die op een persoonlijke, oprechte en confronterende wijze tot de kern van de zaak weet komen. Middels een persoonlijke benadering, gecombineerd met een goede combinatie van theorie en praktijk heeft Ronald er aan bij gedragen dat mijn team de volgende stappen kan zetten om verder te groeien op het gebied van: samenwerking, leiderschap en het laten groeien van medewerkers. Kwaliteiten: geweldige resultaten, aangenaam en hoge integriteit.”

Hans de Groot, Managing Director IT bij  DELTA Fiber

 


 

RonaldvanKaam “Ronald die is iemand met het hart op de juiste plaats en in staat om complexe zaken eenvoudig weer te geven en met een dosis humor je helpt keuzes te maken. Kwaliteiten: aangenaam, punctueel en hoge integriteit.”

Ronald van Kaam, financieel planner bij Gabriel Financiële Bescherming Den Haag

 


 

“Wij hebben Ronald ingeschakeld voor een teambuildingssessie van ons team. Hij heeft die heel enthousiast aangepakt. Door door te vragen en richting te geven aan de discussie, heeft ieder van ons goede ideeën opgedaan. Wij gaan daar verder mee aan de slag. Kwaliteiten: aangenaam, hoge integriteit en creatief.”

Juliette Zwinkels, eigenaar van advocatenkantoor Zwinkels

 


 

“Ronald heeft een natuurlijke manier van presenteren. Dit helpt bij het overbrengen van de leerstof. Hij weet zijn publiek te blijven boeien. Gedegen voorbereiding en prima lesmateriaal. Prettige persoonlijkheid. Ik heb veel opgestoken van de wijze woorden van Ronald. Kwaliteiten: deskundige, hoge integriteit en creatief.”

Ronald van der Meulen, teamcoach bij Acision

 


 

“Het coachingstraject om inspirerender te presenteren heeft mij enorm geholpen. Ik merk zelf dat de presentaties nu beter gaan, ik krijg hogere waarderingen en ik ben het nog veel leuker gaan vinden om te doen. Het traject was heel praktisch, concreet en doelgericht. Dankzij Ronald heb ik in een hele korte tijd veel in kunnen leren. En wat ik vooraf niet verwacht had is dat ik ook op andere terreinen voorruitgang heb kunnen boeken door bepaalde geleerde technieken en manier van denken ook daarvoor in te zetten. Na dit traject heb ik Ronald ingehuurd om diverse adviseurs binnen mijn bedrijf te coachen en met ons als team aan de slag te gaan.”

Natasja van der Laan, directeur van Gabriël

 


 

“Ronald heeft een creatieve en doeltreffende training verzorgd bij de Rotaryclub in het Westland. In een kort tijdsbestek heeft hij bij velen de ogen geopend en de groep tot denken gezet. Een proces dat nog steeds voortduurt. Geen eenvoudige opgave gezien het uiterst kritische publiek. Ronald’s passie en enthousiasme werken zeer aanstekelijk. Hij boeit en motiveert op een ontwapenende manier, waardoor niet participeren geen optie is. Zonder twijfel is passie en enthousiasme zijn grote kracht. Ronald weet waar hij het over heeft en kan dat overtuigend overbrengen. Hij heeft mijn verwachtingen ruimschoots overtroffen. Kwaliteiten: geweldige resultaten, aangenaam en hoge integriteit.”

Mark van Oosten, directeur Kamer van Koophandel Westland.

 


 

“Ronald is een trainer die veel kan toevoegen aan teambuilding en de communicatie lijnen binnen één of meerdere teams. Hij geeft inzicht in wie is wie en wat je daarmee kan om elkaar sterker te maken en beter te begrijpen. Hierdoor gooit hij de deur open voor een heldere communicatie naar elkaar toe en geeft handige tips en trucs mee. Mijn teams zijn sinds de training gegroeid in het geven van feedback en het benutten van elkaars kwaliteiten. Ons team heeft de training als vernieuwend, samen, vertrouwen, diepgaand en succesvol ervaren. Een top training met een top trainer die zich goed weet aan te passen aan de groep en daar zichzelf niet in verliest! Complimenten voor deze aanpak! Kwaliteiten: deskundig, waar voor uw geld en creatief.”

Iris Radha Kishun, supermarktmanager bij Albert Heijn

 


 

“Ronald straalt authenticiteit en integriteit uit van waaruit hij zijn werk uitvoert. Hij is een krachtige persoonlijkheid, met veel warmte, humor en relativeringsvermogen. Is in staat met één zin tot de kern van de zaak te komen en je daarmee te confronteren. Ouch! Hij helpt je om structuur in chaos te brengen door goede vragen te stellen en zo je persoonlijke uitdaging helder te krijgen. Kwaliteiten: geweldige resultaten, aangenaam en waar voor uw geld.”

Pieter Kranenburg, directeur en co-owner van Craftsmen en Red-men.

 


 

“Door de persoonlijke stijl van Ronald kun je snel de diepte ingaan. Zijn scherpe vragen leiden tot een heldere blik op gedachten, emoties en motieven. Dat helpt je om dingen te ordenen of in ander perspectief te zien. Zijn humor maakt het erg prettig om met Ronald om te gaan. Kwaliteiten: aangenaam, hoge integriteit en creatief.”

Michiel Steenwinkel, ondernemer en presentator bij Omroep West

 


 

“Ik heb Ronald ingehuurd voor een workshop tijdens het Nationale Coachseminar. Hij heeft een natuurlijke, open en soms prikkelende stijl van communiceren en weet daarmee de deelnemers op een ontspannen manier aan te moedigen tot reflectie en nemen van stellingen. Daarnaast gaf hij de aanwezigen voldoende ruimte om via oefeningen tot verwerking te komen. Dit is precies wat een goede workshopleider nodig heeft.”

Bart Broekman, CEO bij CC Excellence

 


 

“Ronald is een gedreven inspirator die op prettig eisende wijze zaken in beweging brengt. Hij gaat grondig te werk, put uit vele bronnen van kennis en laat niet los voordat gestelde doelen bereikt zijn. Zijn energie is aanstekelijk!”

André Vegter, consultant en eigenaar bij Performance People

 


 

“Ronald is een trainer van formaat. Hij weet door zijn creativiteit en interactieve werkvormen mensen te inspireren en te motiveren om te veranderen. De training rondom leiderschapsontwikkeling heeft mij geholpen om te reflecteren en concrete stappen te zetten in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ronald zorgt ervoor dat zijn trainingen helder, inspirerend en praktisch zijn.”

Jonathan Fokker, trainer & coach bij Social Media voor ondernemers 

 


 

“I have had the pleasure to work with Ronald. I really appreciate his honesty and knowledge of the human mind. He knows how to help you renew your thinking, without loosing yourself. He can be a real help in different parts of your life e.g.; work, private, marriage, etc in such a way that he enables you to get (back) in balance. Quality’s: pleasant, expert, high integrity.”

Joris van Dijk, accountmanager bij Dijkstaal BV


 

Laat je inspireren!

Sluit je aan bij de snelgroeiende groep van moderne leiders en ondernemers. Ontvang 4x per jaar de beste tips en strategieën over leiderschap, bevlogenheid en het creëren van ambassadeurs. Laat je bedrijf bloeien! 

Gefeliciteerd met je inschrijving. Zie je mailbox voor de bevestigingsmail.

Share This