Het boek: Metamorfose

Klik hier om het E-book te bestellenWe leven in een snel veranderende maatschappij; het leven is complexer, stelt hogere eisen en kent meer stress dan vroeger. Voeg daar een economische crisis aan toe en de angst en onzekerheid nemen verder toe. Steeds meer mensen raken uitgeblust. Het e-book Metamorfose helpt u bij het maken van een omslag in uw denken en doen. Hierdoor leert u beter omgaan met verandering en het maken van keuzes.

De auteurs, Ronald van der Molen en Jan van der Linden, gebruiken een boom als metafoor. Bomen maken verschillende gedaanteveranderingen door; van bijna kaal en dood in de winter tot vol en groen aan het eind van de zomer. In ieder seizoen doen ze precies datgene wat op dat moment belangrijk is. Daar kunnen we veel van leren. Hoe kunt u de veranderingen doormaken die nodig zijn in uw situatie?

Aan de hand van de fasen waar een boom doorheen gaat en voorbeelden uit de praktijk wordt u uitgedaagd om te groeien in uw bestemming. Planten, ontkiemen, wortelen, groeien, snoeien, bloeien en vrucht dragen; het komt allemaal aan bod. En om de vertaalslag naar de praktijk te maken, staat er aan het einde van ieder hoofdstuk een aantal vragen die u prikkelen om de metamorfose door te maken die nodig is in uw situatie.

Kortom: wordt u als een boom of blijft u een eikel?

Lees nu direct de sneakpreview (PDF). U kunt het e-book Metamorfose voor € 8,00  bestellen via onder andere Managementboek.nl.

Ark Media, hardcover en full-colour, 94 pagina’s, ISBN 978 90 33815 58 4

Persoonlijke begeleiding

Bent u op zoek naar persoonlijke begeleiding bij het groeien in uw bestemming? Bekijk dan het populaire coachingstraject “Ontdek de rijkdom in uzelf” en ervaar hoe een eenzame worsteling verandert in een inspirerende reis.

Wilt u in groepsverband aan de slag met het thema groeien in uw bestemming? Overweeg dan om een Metamorfose-sessie met Transformatio te organiseren en ontdek hoe u uw droom kunt omzetten in actie.

banner ad
line
footer
Mogelijk gemaakt door WordPress | Ontworpen door Elegant Themes